Koen Kraaijenbrink scoort zijn 19e van het seizoen, Jarno van Nieuwenhuize in de dubbele cijfers

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 23 maart 2019, kwamen alledrie onze seniorenteams in 3 in actie. Helaas werd het middag van net niet, want zowel S.K.N.W.K. 1, 2 als 3 gingen de bietenbrug op.

S.K.N.W.K. 1 kwam snel op voorsprong bij V.V.C. ’68 1. Het was Jarno van Nieuwenhuize met zijn 10e seizoenstreffer die de blauw/zwarten op voorsprong zette. Helaas vlak voor rust nog de gelijkmaker. In de 2e helft hadden de Nieuwerkerkers weinig meer in te brengen en werd het uiteindelijk 3-1.

S.K.N.W.K. 2 moest in Serooskerke aantreden tegen het 4e elftal. Na een 3-1 achterstand met de rust werd de eindstand 4-3. Jammer, maar helaas. De doelpunten waren van Dion de Jonge 2x en Koen Kraaijenbrink 1x. Voor Dion zijn 5e en 6e van het seizoen, Koen bracht zijn totaal op 19.

Tot slot het 3e. Zij traden aan tegen koploper Duiveland 3. Helaas wisten de gasten voor de rust 1x te scoren. Het bleek uiteindelijk de enige treffer van de middag en zodoende is de 0-1 nederlaag verklaard.

Koen Kraaijenbrink blijft de koploper op de topscorerslijst bij de senioren !! Hij maakte er dus inmiddels al 19 (namens S.K.N.W.K. 2 en nu dus ook 3). Wilco de Valk is met 12 doelpunten namens S.K.N.W.K. 3 de nummer 2 (overigens speelde Wilco vandaag weer mee met het 1e).. Jarno van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1) maakte er al 10 en staat hiermee op de 3e plaats. Dion de Jonge komt door zijn 2 treffers de top vijf binnen met inmiddels 6 treffers