Eindelijk weer eens drie punten voor S.K.N.W.K. 1 na 1-4 overwinning op Vosmeer 1

Vandaag de inhaalwedstrijd bij Vosmeer 1 waartegen in de thuiswedstrijd met fortuin van werd gewonnen (in extemis nog 4-3). De eerste twintig minuten startte S.K.N.W.K. weer prima en de druk zat er goed op. Vosmeer kwam er niet uit en het was wachten op een doelpunt. Die viel al snel. Een prima bal van Stefan Vermeer op Jarno van Nieuwenhuize die trok de bal prima voor en het was Robert Padmos die het afmaakte 0-1.

Even later was het weer raak. Remco v/d Berge zag zijn schot geblokt, maar Jarno van Nieuwenhuize was attent en prikte de bal in de korte hoek 0-2. Daarna waren de blauw/zwarten het ineens weer kwijt en kon Vosmeer in de wedstrijd komen. Eerst redde doelman Daan v/d Cingel prima op een vrije trap, maar even later was het wel raak toen een bal in de kluts langs de kansloze S.K.N.W.K.-goallie rolde, 1-2. Dit was tevens de ruststand.

De tweede helft begon Vosmeer aanvallender en dat leverde uiteindelijk steeds meer ruimte op voor de Nieuwerkerkers. Kansen kwamen er dan ook genoeg. De eerste goede aanval na rust van S.K.N.W.K. was gelijk raak. Jarno van Nieuwenhuize trok de bal goed voor en de bal kwam uiteindelijk bij Simon van Dongen. Die legde de bal goed terug op Tim v/d Cingel. De jongeling schoot de bal met veel gevoel prachtig over de doelman, 1-3.

S.K.N.W.K. kreeg steeds meer ruimte en er hadden veel meer goals moeten vallen. Vooral Robert Padmos kreeg een aantal kansen, maar wist ze niet te verzilveren. Het was de pijlsnelle Aron Schott die werd weggestuurd door de goed spelende Dominique Prins die aan alle onzekerheid een eind maakte en de eindstand bepaalde op 1-4 !!

Eindelijk weer eens drie punten in een wedstrijd met onnodige gele kaarten. Volgende week is S.K.N.W.K. vrij en 13 april gaan we op bezoek bij Duiveland.