Tim v/d Cingel en Aron Schott (JO19-1) maken eerste competitiedoelpunt namens S.K.N.W.K. 1, Robin Kosten (S.K.N.W.K. 3) scoort eerste officiële doelpunt in het blauw/zwart

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 30 maart 2019, kwamen opnieuw alle drie onze seniorenteams in 3 in actie. Alleen S.K.N.W.K. 1 en 3 kwamen in competitieverband uit, voor S.K.N.W.K. 2 stond een oefenwedstrijd tegen Bruse Boys 2 op het programma. Overigens toch geen treffers voor het 2e, want ze verloren met 0-4 van ‘Bru 2’. Was er wel gescoord dan hadden deze niet meegeteld op de topscorerslijst. Er werd trouwens wel gescoord. Colin Duinhouwer scoorde voor Bruse Boys (een werkelijk schitterend eigen doelpunt……).

S.K.N.W.K. 1 wist eindelijk weer eens het zoet der overwinning te proeven. Ze speelden het inhaalduel tegen Vosmeer 1 dat een tijdje geleden werd afgelast i.v.m. een spelerstekort bij Vosmeer. Nu wisten de blauw/zwarten met 1-4 te zegevieren. Robert Padmos scoorde zijn 5e treffer van het seizoen en opende de score. Jarno van Nieuwenhuize maakte de 0-2 en scoorde hiermee zijn 11e seizoenstreffer. Nog voor de rust werd het 1-2.

In de 2e helft was het de beurt aan de JO19-1 spelers. Eerst was het Tim v/d Cingel die de trekker overhaalde. Voor Tim overigens al weer zijn 5e treffer bij de senioren. Hij scoorde er eerder al vier namens S.K.N.W.K. 3 en nu dus zijn eerste voor S.K.N.W.K. 1. Ook Aron Schott van JO19-1 deed nog een duit in het zakje. Hij maakte de 1-4 en scoorde zijn eerste doelpunt bij de senioren dit seizoen. Ook voor Aron zijn eerste competitiedoelpunt namens het 1e elftal.

Robin Kosten scoorde zijn 1e doelpunt in het shirt van S.K.N.W.K. (3)

Voor het 3e opnieuw een nederlaag met 1 doelpunt verschil. Op bezoek bij Z.S.C. ’62 3 in Scharendijke wist Robin Kosten met zijn eerste officiële doelpunt voor S.K.N.W.K. de score te openen, 0-1. Echter een doelpunt nog voor de rust en ééntje erna zorgde ervoor dat de thuisploeg alsnog de 3 punten wist te pakken. Het 3e is door deze nederlaag inmiddels afgezakt naar de één na laatste plaats op de ranglijst 🙁

Koen Kraaijenbrink blijft de koploper op de topscorerslijst bij de senioren !! Hij maakte er al 19 (namens S.K.N.W.K. 2 en nu dus ook 3). Wilco de Valk is met 12 doelpunten namens S.K.N.W.K. 3 de nummer 2. Jarno van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1) scoorde gisteren 1x en brengt zijn seizoenstotaal op 11 en staat hiermee op de 3e plaats. Dion de Jonge blijft 4e met 6 treffers. Robert Padmos en Tim v/d Cingel komen door hun doelpunten van gisteren de top vijf binnen. Ze staan gedeeld 5e met Simon van Dongen en Martin Kiesenberg.