Doelman Kenneth Boogerd volgend seizoen naar Bruse Boys

Eerste doelman Kenneth Boogerd heeft deze week laten weten dat hij volgend seizoen, 2019-2020, zal vertrekken naar Bruse Boys. Een fikse aderlating voor de blauw/zwarten dat na het vertrek vorig jaar van 1e keeper Mike Bakker naar M.Z.C. ’11 in Kenneth een meer dan prima vervanger had. Echter ook hij heeft dus besloten een stapje hoger te willen doen. Zodoende zal S.K.N.W.K. dus opzoek moeten naar een nieuwe keeper volgend seizoen voor de 1e selectie.

Vanaf deze plaats willen we Kenneth alvast heel veel succes wensen volgend seizoen bij Bruse Boys.

2 reacties op "Doelman Kenneth Boogerd volgend seizoen naar Bruse Boys"

  1. De technische commissie is enorm leeggelopen de laatste tijd, voor veel leden onbekend waarom/waardoor. Misschien dat het dagelijks bestuur samen met het restant van de technische commissie nu door gaat pakken om te voorkomen dat we niet nog verder gaan zinken. We hebben nog steeds goede jeugd, maar daar moet geen roofbouw op worden gepleegd en het is beter om de jeugd goed te laten rijpen in hun vertegenwoordigende teams, en niet maar klakkeloos overhevelen naar de senioren. Want de “aasgieren” uit Zierikzee en Bruinisse staan klaar om spelers aan te trekken en de kleine clubs kapot te maken. Blijkbaar hebben ze zelf onvoldoende kader en spelers om door te schuiven of bij hun vereniging te houden.

  2. Een verontrustend oud speler | 07-04-2019 at 14:48 |

    Jammer dat er weer een talentvolle speler onze vereniging.gaat verlaten. Helaas de zoveelste al in de afgelopen jaren. Mooie taak nu voor de technische commissie om ook te gaan shoppen bij andere clubs. Maar ook een schone taak om de huidige spelers te enthousiasmeren om SKNWK’ er te blijven. Want niets doen is geen optie meer, dan zakt SKNWK weg in de krochten van het amateur voetbal.

Reacties gesloten.