Alleen Ruben Verton namens S.K.N.W.K. 3 vandaag trefzeker bij seniorenteams

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 6 april 2019, kwamen twee van de drie van onze seniorenteams in actie. S.K.N.W.K. 1 was vrij, omdat zij in principe tegen Hansweertse Boys 1 moesten aantreden, maar zij zijn uit de competitie. S.K.N.W.K. 2 moest thuis aantreden tegen Oostkapelle 3. Het 3e speelde de uitwedstrijd tegen Bruse Boys 4.

Voor het 2e werd het een middag in mineur. De tegenstander Oostkapelle 3 was zeker vaardiger aan de bal, maar ook de blauw/zwarten kregen een aantal mogelijkheden. Uiteindelijk wisten de gasten 1x te scoren en S.K.N.W.K. 2 niet. Zo is de 0-1 nederlaag verklaard.

S.K.N.W.K. 3 kwam duidelijk te kort tegen Bruse Boys 4. Nadat ruim een kwartier op het kunstgrasveld was gevoetbald, kon worden overgestapt naar het 2e veld met gewoon gras. Het kunstgras lag de blauw/zwarten duidelijk beter, want al heel snel viel de 1-0. Voor rust werd het zelfs nog 3-0.

In de 2e helft ging het allemaal iets beter. ‘Bru’ kwam nog wel op 4-0, maar Ruben Verton zorgde met zijn 2e treffer van het seizoen voor de eretreffer. Eindstand 4-1.

Koen Kraaijenbrink blijft de koploper op de topscorerslijst bij de senioren !! Hij maakte er al 19 (namens S.K.N.W.K. 2 en 3). Wilco de Valk is met 12 doelpunten namens S.K.N.W.K. 3 de nummer 2. Jarno van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1) heeft een seizoenstotaal van 11 doelpunten en staat hiermee op de 3e plaats. Robert Padmos, Tim v/d Cingel, Simon van Dongen en Martin Kiesenberg staan gedeeld 5e met 5 treffers.

De top van de topscorerlijst bij onze seniorenteams ziet er nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2018-2019