Sfeerimpressie S.K.N.W.K. van zaterdag 6 april 2019

Gisteren, zaterdag 6 maart 2019, gebeurde er weer voldoende op en rond sportpark ‘Het Springer’ en bij de uitwedstrijden van de S.K.N.W.K.-teams.

Hieronder een sfeerimpressie van zaterdag 6 maart middels wat foto’s:

Het spits werd net als vorige week afgebeten door S.K.N.W.K. JO12-1. Ook nu weer om 07:30 uur vertrekken, want nu moesten ze de uitwedstrijd tegen Roosendaal JO12-2 spelen. Ze wonnen overigens met 1-4. Dieuwe de Reus (helemaal links op de foto) en Semm Kiesenberg (rechts op de foto) namen de gehele doelpuntenproduktie (respectievelijk 3 en 1 doelpunt) voor hun rekening.

Op sportpark ‘Het Springer’ een spannende wedstrijd tussen S.K.N.W.K. JO7-1 en M.Z.C. ’11 JO7-1, uiteindelijk met 4-5 gewonnen door M.Z.C. ’11.

Uiteraard werden er na afloop van de wedstrijd nog penalty’s genomen 🙂

Op het 1e veld eveneens een zeer spannende wedstrijd tussen S.K.N.W.K. JO13-1 en Halsteren JO13-4. Deze keer bleven de punten op ‘Het Springer’, 4-3.

Voor S.K.N.W.K. JO19-1 stond er een ritje door de Westerscheldetunnel op de rit.

Zij moesten in Hulst aantreden tegen het combinatieteam H.V.V. ’24 / Clinge JO19-2.

Helaas geen punten voor blauw/zwart, want ze verloren met 3-1

Onze meiden van MO17-1 kwamen op ‘Het Springer’ te kort tegen Kapelle MO17-1. Eindstand 3-7.

S.K.N.W.K. 2 speelde ook een thuiswedstrijd. Tegenstander was Oostkapelle 3.

Dat het heel lang 0-0 bleef had met name te maken met het feit dat doelman Joris Spitholt van S.K.N.W.K. 2 een aantal prachtige reddingen in petto had

Helaas kreeg S.K.N.W.K. 2 alsnog het deksel op de neus, al waren vriend én vijand het er absoluut over eens dat dit doelpunt nooit had mogen vallen……….

Bij S.K.N.W.K. JO17-1 (die hun uitduel bij Lepelstraatse Boys JO17-1 met 3-6 wonnen) maakte Jasper van Tilburg na 12 weken zijn rentree onder de lat.

S.K.N.W.K. 3 moest in Bruinisse aantreden tegen Bruse Boys 4.

Omdat de wedstrijd op veld 2 wat uitliep werd er afgetrapt op het kunstgrasveld.

Echter toen nu aan kwartier de wedstrijd op het 2e veld was afgelopen, vond er een verhuizing plaats naar het gewone gras (even wisselen van broek 😉 )

En soepeltjes over de afrastering

De wisseling van ondergrond deed S.K.N.W.K. 3 zeker geen goed, want binnen no-time stond het 1-0. Uiteindelijk was de ruststand zelfs 3-0.

Robin Kosten moest geblesseerd het veld verlaten.

Gelukkig hebben we altijd een fysio bij 😉


Evenals behoorlijk wat supporters

Na een peptalk in de rust…….

Eindigde de tweede helft eindigde in 1-1 (Helaas is hierdoor de 4-1 eindstand gelijk verklaard).

Bij S.K.N.W.K. 3 maakte Quinten Haze na blessureleed en een operatie zijn rentree.

Overigens is/was het bij het 3e een behoorlijke familie aangelegenheid. Op de foto de familie Verton. V.l.n.r. Nieck en Lourus-Jan (gebroeders) en daarnaast hun neefje Ruben en zijn vader (en oom van Nieck en Lou) Wilhelm. En we kunnen trouwens nog even doorgaan, want ook Wilco de Valk en zwager Robin Kosten waren aanwezig (andere zwager Robbert v/d Zande was afwezig). Ook de gebroeders Dalebout (Cecil en William) speelden mee. De gebroeders Pollemans (Emiel en Maurice) speelden beiden wegens een blessure niet mee. Gerry v/d Sande fungeerde ook nu weer als assistent-scheidsrechter. Zijn broer Richard was deze keer afwezig.

Overigens een klein detail 😉 Allemaal zwarte voetbalschoenen (dat is heden ten dage al heel bijzonder), maar ook allemaal nog van hetzelfde merk ook. Sponsorcontractje misschien 😉

2 reacties op "Sfeerimpressie S.K.N.W.K. van zaterdag 6 april 2019"

  1. Dank voor de complimenten LvdB. Het is begonnen met enkele foto’s die ik kreeg toegestuurd op zaterdag van enkele (jeugd)teams. Ik dacht daar moet ik wat mee.

    Zo is deze rubriek ontstaan en zo krijg je inderdaad ook een bijna compleet beeld van wat alle S.K.N.W.K.-teams meemaken op zaterdag 🙂

  2. Wat een toffe manier om van alle teams wat mee te krijgen! Er straalt veel plezier van de foto’s af, mooi om te zien.

Reacties gesloten.