S.K.N.W.K. 2 speelt met 4-4 gelijk; alle vier de doelpuntenmakers maakten eerste treffer van dit seizoen

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 13 april 2019, kwamen alledrie onze seniorenteams in actie. Het werd geen beste zaterdag. Zowel S.K.N.W.K. 1 als 3 gingen zij het met minimaal verschil de bietenbrug op. S.K.N.W.K. 2 hield aan de uitwedstrijd tegen Walcheren 3 één puntje over.

S.K.N.W.K. 1 moest op bezoek bij Duiveland 1 dat bij winst zeker zou zijn van het kampioenschap. Echter liet S.K.N.W.K. 1 zien uit het goede hout gesneden te zijn en legden ze de nummer 1 het vuur na aan de schenen. Na een boeiend en spannend duel (waarbij S.K.N.W.K. zelfs kansen had op een gelijkspel of misschien zelfs winst) wisten de geel/zwarten uiteindelijk met 2-1 te winnen en dus de titel in de wacht te slepen. Robert Padmos was met zijn 6e treffer van het seizoen trefzeker namens S.K.N.W.K. 1.

Het 2e ging op bezoek bij Walcheren 3. Zelf wisten ze maar liefst 4x te scoren (en dat zonder clubtopscorer Koen Kraaijenbrink). Echter kregen ze maar liefst 3 strafschoppen tegen. Dit was iets teveel van het goede waardoor de blauw/zwarten slechts één punt overhielden aan dit duel. Het werd uiteindelijk 4-4 (!!). De doelpunten werden gescoord door Djamil Reijnen, Dirk-Jan Hoek, Yannick v/d Cingel en Jelle Kastelein. Voor allen betekent dit doelpunt dat ze nu ook op de topscorerslijst staan bij de senioren van S.K.N.W.K., want voor alle vier was dit de eerste competitietreffer van het seizoen.

S.K.N.W.K. 3 speelde een spannende thuiswedstrijd tegen FC De Westhoek 3. Na een 0-3 achterstand scoorde JO19-1 speler Rick Dalebout de 1-3. Hij deed dit op keurige wijze door een corner in één keer (zij het met een beetje hulp van de doelman) binnen te schieten. In de 2e helft kwam S.K.N.W.K. 3 zelfs terug tot 3-3. Wilco de Valk maakte toch al weer zijn 13e van het seizoen. De mooiste van de middag was van Maurice Pollemans die een schitterende voorzet van Wilhelm Verton prachtig binnen kopte. Helaas voor S.K.N.W.K. 3 wist spits Vincent Goedegebure van FC De Westhoek ook nog voor een 4e keer het net te vinden (de eerste drie kwamen ook al van zijn voet (lees: kop)). Zodoende is de 3-4 nederlaag een verklaard.

Koen Kraaijenbrink blijft de koploper op de topscorerslijst bij de senioren !! Hij maakte er al 19 (namens S.K.N.W.K. 2 en 3). Wilco de Valk is door zijn doelpunt van gisteren nu met 13 doelpunten namens S.K.N.W.K. 3 de nummer 2. Jarno van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1) heeft een seizoenstotaal van 11 doelpunten en staat hiermee op de 3e plaats. Robert Padmo nestelt zich door zijn treffer van gisteren nu naast Dion de Jonge op een gedeelde 4e positie op de ranglijst.

De top van de topscorerlijst bij onze seniorenteams ziet er nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2018-2019