Finalisten penaltybokaal Schouwen-Duiveland namens S.K.N.W.K. zijn bekend

Gisterenavond, donderdag 18 april 2019, zijn voor de spelertjes van JO9-1, JO11-1, JO12-1 en JO13-1 de finales gehouden op sportpark ‘Het Springer’ voor de Penaltybokaal Schouwen-Duiveland. De afgelopen weken zijn er op de trainingen of na afloop van de wedstrijden al voorrondes geweest per team en nu moest gestreden worden welke JO9-speler, JO11-speler en JO12/JO13-speler (teams waren samengevoegd, omdat er bij de finales geen aparte JO12-categorie is) namens S.K.N.W.K. mee mogen doen aan de finale. De finale wordt deze keer gehouden bij M.Z.C. ’11 en wel op woensdag 22 mei 2019.

Om 19:00 uur werden de penalty’s genomen op de jeugdkeepers Daan v/d Cingel (JO19-1) en Jasper van Tilburg (JO17-1). Uiteindelijk waren Dave de Gast (JO9-1), Jurian Otte (JO11-1) en Dani van Vliet (JO12-1/JO13-1) de winnaars. Zij mogen dus naar de finale. Vanaf deze plaats willen we hen van harte feliciteren en uiteraard heel veel succes wensen bij de finale.

Nog een dankwoord aan Robert-Jan van Dijke en Gerard Olijhoek voor de organisatie en natuurlijk aan de keepers Daan en Jasper die het de penaltynemers zeker niet makkelijk hebben gemaakt. En uiteraard ook een dankwoordje aan alle supporters en de overige deelnemers en Ramon v/d Zande voor het maken van de foto’s.

Bekijk meer foto’s van vanavond elders op de site in Het Fotoboek !!