S.K.N.W.K. 1 en Waarde 1 spelen in doelpuntrijk duel met 4-4 gelijk

Vandaag de voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen het altijd lastige Waarde. Vergeleken met de vorige wedstrijd bij Duiveland waren nu enkele jeugdspelers niet beschikbaar i.v.m. hun bekerwedstrijd eerder op de dag (die helaas met 0-2 werd gewonnen door De Meeuwen JO19-1).

S.K.N.W.K. startte ongeconcentreerd en dat resulteerde binnen tien minuten al in een 0-2 achterstand. Bij de eerste goal verkeek de teruggekeerde Kenneth Boogert op een bal vanaf de achterlijn en bij de tweede goal kon de linkerspits ongehinderd knap de 0-2 maken. Daarna herstelde de blauw/zwarten zich knap en begon het beter te voetballen.

Eerst kreeg Stefan Vermeer van dichtbij de kans om te scoren, maar de doelman kon redden. Even even later was het wel raak. Een uitstekende pass van Remco v/d Berge werd prima afgerond door jarno van Nieuwenhuize. Vijf minuten later was het al gelijk. Een te korte terugspeelbal werd genadeloos afgestraft door de attente Jarno van Nieuwenhuize 2-2.

Net voor rust een prima aanval via Robert Padmos en de goed spelende jongeling Stijn Dooge (van S.K.N.W.K. JO17-1) werd onterecht afgevlagd zodat de 3-2 door de neus werd geboord….

De tweede helft begon S.K.N.W.K. prima en was het Remco v/d Berge die met een geplaatste inzet eindelijk zijn goaltje wist te scoren, 3-2. Helaas nog geen vijf minuten later stond het alweer gelijk. Nadat eerst de lat werd geraakt en Waarde dat er niet vaak meer uit kwam in de tweede helft, toch wist te scoren.

Even later zelfs 3-4 op het scorebord. Zo waren de gasten dus zeer effectief in deze wedstrijd. De thuisploeg zette nog aan voor een slotoffensief en na uitstekend werk van Robbert Uijl die Robert Padmos vond in de zestien schoot Simon van Dongen de terug gelegde bal van Robert prima in het dak van het doel, 4-4.

Zo eindigde deze leuke wedstrijd in een gelijkspel en dat was misschien niet nodig geweest als S.K.N.W.K. iets geconcentreerder aan de wedstrijd was begonnen. Over twee weken (zaterdag 4 mei a.s.) op bezoek bij S.P.S. in Poortvliet.