S.K.N.W.K. JO19-1 vindt Waterloo in halve finale bekertoernooi na nederlaag tegen De Meeuwen JO19-1 (0-2)

Een spannende dag gisteren voor ‘de mannen’ van S.K.N.W.K. JO19-1. Voor hen stond immers op 11:15 uur de halve finale op het programma tegen De Meeuwen JO19-1. Net allemaal wat meer spanning op ‘de koppies’. Ze waren er zeker goed mee bezig, want op eigen initiatief werd al om 09:00 uur verzameld. De aftrap was om 11:15 uur.

Een uur voor de aftrap stonden ze al op het veld. Inmiddels was ook de tegenstander uit Zoutelande gearriveerd. Na een goede warming-up nog even terug naar de kleedkamers en rond 11:15 uur werd verzameld onder het dakterras. Als echte profs werd onder het geluid van een opkomstmuziek gezamenlijk het veld betreden. Enkele fanatieke S.K.N.W.K.-ers van het 1e en 2e elftal hadden zelfs nog gezorgd voor fakkels en vuurwerk !!

Tijdens de wedstrijd bleek al snel dat de tegenstander net wat slimmer en beter was dan de blauw/zwarten. S.K.N.W.K. gokte op de counter, maar met name de prima meevoetballende doelman van de groen/witten had goed kijk op de diepe ballen. De Meeuwen kwam dan ook terecht op voorsprong. De Nieuwerkerkers gokten op een uitval, maar de ruststand bleef 0-1.

In de 2e helft eigenlijk hetzelfde spelbeeld. Halverwege de 2e helft werd het ook nog 0-2. S.K.N.W.K. ging gelijk risico nemen en achterin 1 op 1 spelen. Ze kregen nu wat grotere kansen, maar het vizier stond net niet scherp. Aan de andere kant was het ook oppassen voor tegenstoten waarbij de gasten ook nog behoorlijk gevaarlijk werden.

Iets na 13:00 uur was het de prima leidende scheidsrechter Cees Dalebout die floot voor het eindsignaal. S.K.N.W.K. JO19-1 had geknokt voor wat het waard was, maar moest uiteindelijk toch haar meerdere erkennen in De Meeuwen. Zij plaatsen zich voor de finale van het bekertoernooi en treffen hierin W.I.K. ’57 JO19-1.

Vanaf deze plaats de felicitaties aan De Meeuwen JO19-1 en succes in de finale !!