Jarno van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1) inmiddels op gedeelde 2e plaats topscorerslijst senioren S.K.N.W.K.

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 20 april 2019, kwam alleen S.K.N.W.K. 1 in actie voor de competitie. S.K.N.W.K. 2 en 3 waren vrij. Het werd op een zonnig sportpark ‘Het Springer’ een zeer doelpuntrijk duel tussen de blauw/zwarten en Waarde 1. Na een 0-2 achterstand kwam S.K.N.W.K. 1 nog voor rust tot 2-2. Beide treffers kwamen van de voet van Jarno van Nieuwenhuize die hiermee zijn seizoenstotaal toch al weer op 13 doelpunten bracht !!

Jarno van Nieuwenhuize

In de 2e helft scoorde Remco v/d Berge met zijn eerste doelpunt van het seizoen de 3-2. Nadat Waarde alsnog met 3-4 was voor gekomen was het Simon van Dongen die met zijn 6e doelpunt van het seizoen de stand weer in evenwicht wist te brengen, 4-4.

Remco v/d Berge

Koen Kraaijenbrink blijft de koploper op de topscorerslijst bij de senioren !! Hij maakte er al 19 (namens S.K.N.W.K. 2 en 3). Jarno van Nieuwenhuize nestelt zich door zijn beide treffers van gisteren naast Wilco de Valk op een gedeelde 2e plaats met 13 doelpunten.Simon van Dongen komt met zijn doelpunt van gisteren op gelijke hoogte met ploeggenoot Robert Robert Padmos en Dion de Jonge op een gedeelde 4e positie op de ranglijst met 6 doelpunten.