Remco v/d Berge scoort na ruim 2 jaar weer competitiedoelpunt voor S.K.N.W.K. 1

Gisteren, zaterdag 20 april 2019, speelde S.K.N.W.K. 1 op het eigen sportpark ‘Het Springer’ de competitiewedstrijd tegen Waarde 1. Het werd een zeer doelpuntrijk duel, want na 2 x 45 minuten voetballen, stond uiteindelijk 4-4 op het scorebord. De 3-2 kwam gisteren van de voet van Remco v/d Berge. Op zich niets bijzonders zou je denken. Ware het niet dat het voor Remco na ruim 2 jaar pas weer een competitiedoelpunt was in het blauw/zwart.

In het seizoen 2016-2017, toen S.K.N.W.K. 1 nog actief was in de 3e klas, scoorde V/d Berge op zaterdag 11 maart 2017 in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen De Fendert 1. Uiteindelijk zou S.K.N.W.K. dat seizoen degraderen naar de 4e klas. Dit blijkt dus zijn laatste competitiedoelpunt te zijn geweest.

Mede door lang blessureleed vorig seizoen wist Remco tijdens het seizoen 2017-2018 geen enkel doelpunt te maken. Ook dit seizoen liet hij lang op zich wachten (wat doelpunten betreft dan, want hij is/was regelmatig betrokken bij Nieuwerkerkse treffers met een (voor)assist). Tot gisteren dus, want toen wist hij eindelijk weer te scoren. Vandaar ook de grote vreugde bij hem en zijn ploeggenoten.

Hopelijk is hij hiermee ‘los’ en kan hij de komende duels van S.K.N.W.K. 1 het net nog een paar keer laten bollen !!??