S.K.N.W.K. 1 pakt volle buit tegen S.P.S. 1 door zeer effectieve afronding

Vandaag de uitwedstrijd tegen S.P.S. 1 uit Poortvliet op het programma. S.K.N.W.K. begon zonder Mark Bleiji en Remco v/d Berge matig en was overal een stap te laat. De thuisploeg  combineerde er makkelijk op los, zonder tot grote kansen te komen.

Uit het niets kwamen de blauw/zwarten aan de leiding toen Jarno van Nieuwenhuize zich goed vrij speelde en de bal keurig langs de keeper schoot, 0-1. S.P.S. bleef de betere ploeg en kwam niet veel later op gelijke hoogte. Een hoge bal werd half verwerkt door doelman Kenneth Boogerd en na wat klutsballen werd raak geschoten, 1-1.

De thuisploeg zette aan en het was aan Kenneth te danken dat het 1-1 bleef. Twee keer greep hij prima in op doorgebroken spelers. Tien minuten voor rust een goede aanval van S.K.N.W.K. Robert Padmos legde de bal terug op Simon van Dongen die zijn schot onder de blunderende doelman in het doel zag verdwijnen, 1-2. En dat was tevens de ruststand.

De tweede helft al snel de 1-3 van Jarno van Nieuwenhuize die zich opnieuw goed vrij speelde en de bal in de verre hoek schoot langs de weer niet sterk keepende jonge doelman van de roodhemden. S.P.S. kwam daarna eigenlijk niet meer in de wedstrijd en S.K.N.W.K. kon vrij eenvoudig de wedstrijd controleren.

Tien minuten later was het duel helemaal beslist toen Simon van Dongen een prima aanval via Robbert Uijl en Robert Padmos keurig afrondde. S.P.S. probeerde het nog wel, maar na een fout achterin en prima afgestraft door Jarno van Nieuwenhuize was het helemaal gedaan, 1-5.

Twintig minuten voor tijd mocht talent David v/d Broek van ‘onder 17’ zijn debuut maken en bijna wist hij nog te scoren ook. Steekbal van Robert Padmos en een prima loopactie van David, maar zijn schot was iets te gehaast om de doelman te verontrusten.

Voor de statistiek maakte S.P.S. nog 2-5 wat gelijk de eindstand betekende. Een prima overwinning met een zeer effectief S.K.N.W.K.. De eerste vijf kansen werden allemaal benut en dat was precies wat in het thuisduel ontbrak toen S.P.S. er met een 1-2 overwinning vandoor ging na een waar kansenfestival voor S.K.N.W.K.

Volgende week naar Brouwershaven. Aftrap op sportpark ‘Onder de Molen’ is 14:30 uur

1 reactie op "S.K.N.W.K. 1 pakt volle buit tegen S.P.S. 1 door zeer effectieve afronding"

1. In de eerste helft was SKNWK nog niet op dreef.Maar ze scoorden wel 2 doelpunten en sps 1 doelpunt zodat de rust de 1-2 opleverde.Jarno en Simon waren de makers.In de tweede helft liepen ze verder uit.Jarno 1-3 Simon 1-4 Jarno 1-5.SPS maakte er nog 1. Einstand 2-5.Domeniek Prins geeft de kenmerken van de Jonge van Ajax.David v/d Broek is ook een goede speler op de linksbuiten.