Prima debuut voor JO17-1 speler David v/d Broek in S.K.N.W.K. 1

Gisteren speelde S.K.N.W.K. 1 de uitwedstrijd tegen S.P.S. 1. Na een doelpuntrijk duel wonnen de blauw/zwarten uiteindelijk met 2-5 van de ploeg uit Poortvliet. In de 2e helft vielen de S.K.N.W.K. JO17-1 spelers Stijn Dooge en David v/d Broek nog in bij het 1e elftal. Voor Stijn inmiddels niks nieuws meer immers speelde hij al diverse keren mee bij S.K.N.W.K. 1.

Voor David v/d Broek was het een bijzondere invalbeurt. Hij maakte namelijk zijn debuut in het eerste elftal. Met een beetje meer geluk had David zijn debuut zelfs nog op kunnen fleuren met een treffer, want hij kreeg nog een prima mogelijkheid om te scoren, maar zijn inzet kon nog net worden gekeerd. Al met al kan hij terug kijken op een prima debuut.

David v/d Broek (rechts) maakte gisteren zijn debuut in S.K.N.W.K. 1. Links naast hem ploeggenoot bij S.K.N.W.K. JO17-1 Stijn Dooge

1 reactie op "Prima debuut voor JO17-1 speler David v/d Broek in S.K.N.W.K. 1"

  1. Jan de Jonge | 05-05-2019 at 11:52 |

    Hoeveel spelers heeft het eerste moeten “lenen” van andere elftallen , vooral Jo 17 e.d. teams om te kunnen spelen? Heel wat, vermoed ik, om het eerste draaiende te houden. Het volgend seizoen nog meer?

Reacties gesloten.