Tikkie Terug Deel 271 – Tien jaar terug in de tijd (mei 2009)

Logo Tikkie Terug

 

We zitten inmiddels in de maand mei en dus gaan we richting het eind van de voetbalcompetitie. Altijd een periode van diverse activiteiten. Dit is eigenlijk elk seizoen het geval. In deze editie van ‘Tikkie Terug’ gaan we tien jaar terug en kijken we wat er in mei 2009 zo al gebeurde.

Aanpassingen terras voor de kantine

Vandaag is op de afrastering van ons kantineterras een plank geplaatst. Zodoende is het nu mogelijk om hier op te zitten.

Hiervoor probeerde men er ook wel eens op te gaan zitten. Dit was niet echt confortabel en er zijn er zelfs doorheen gezakt. Vandaar deze oplossing.

 

Blauw/zwarte groeten uit Barcelona (Spanje)

De redactie van deze website heeft weer een foto mogen ontvangen voor het item ‘Blauw/zwarte groeten uit…..’.

De familie Folmer heeft deze week heerlijk in Barcelona vertoefd. We ontvingen deze foto van Lex en Pim.

Het lijkt ons als redaktie nog steeds erg leuk dat jullie als bezoekers van www.sknwk.nl ons mee laten genieten van jullie vakantie. Dus trek je er op uit, neem iets blauw/zwarts mee en stuur je foto’s naar De Webmaster.

SKNWK-Wolfaartsdijk; wedstrijd met vele gezichten

De laatste competitiewedstrijd van S.K.N.W.K. 1 is er weer eentje waar nog lang over nagepraat zal worden. Net als voorgaande seizoenen niet zomaar een duel. Twee seizoenen geleden in de laatste competitiewedstrijd tegen Heinkenszand werd met 0-0 gelijk gespeeld. Hierdoor degradeerden de blauw/zwarten naar de 4e klasse. Vorig seizoen werd op de laatste wedstrijddag het record gevestigd van 26 duels winst (uniek in Nederland). Ook iets waar lang over werd nagepraat.

Gisteren stond er voor S.K.N.W.K. eigenlijk niets meer op het spel. Het is het laatste officiële duel van trainer/coach Peter Groenewegen, Christian van Vossen, maar met name van Martijn Neele. Hij neemt na jarenlange trouwe ‘dienst’ afscheid en gaat z’n carrière afbouwen in het 2e elftal. Spandoeken op ‘Het Springer’ attenderen mensen op zijn laatste wedstrijd.

De wedstrijd

Wolfaartsdijk moet zelf winnen, want anders is het afhankelijk van andere wedstijden om deelname aan de na-competitie te ontlopen. Het duel start met kansjes over en weer. Na 11 minuten wordt Wolfaartsdijk alle hulp geboden. Léon Pollemans slaat in een reflex de bal via de onderkant van de lat uit het doel. Echter één probleem. Léon is helaas niet de keeper van S.K.N.W.K. Rode kaart en dus nog zo’n 80 minuten met 10 tegen 11. En nog een strafschop ook.

Deze wordt hard ingeschoten door Wolfaartsdijkspits v/d Dries. Echter doelman Koen de Jonge redt fantastisch. S.K.N.W.K. gaat dan gewoon brutaal op zoek naar de openingstreffer. Christian van Vossen (te zacht) en Wesley Goud (bal van doellijn gehaald) lukt het echter niet. Een tekorte terugspeelbal van Robbert Padmos betekent dan bijna de 0-1, maar de lat brengt redding.

Dan in de 25e minuut knullig uitverdedigen aan S.K.N.W.K.-zijde. Wolfaartsdijk profiteert en scoort de 0-1. Nog geen man over boord, maar zo’n 10 minuten later grijpt Martijn Rentier slecht in. Opnieuw maken de gasten hier dankbaar gebruik van en maken de 0-2. In blessuretijd doet S.K.N.W.K. middels een schot van Wilco de Valk nog iets terug, maar zijn poging wordt naast getikt.

In de rust dan een tactische omzetting om de man-minder-situatie iets beter op te pakken. En dit werpt zijn vruchten af. S.K.N.W.K. gaat op zoek naar de aansluitingstreffer en krijgt deze ook. Kristian Bouwman scoort na al dan niet een overtreding te hebben gemaakt. Via een Wolfaartsdijkspeler kopt hij de 1-2 binnen. De thuisploeg ruikt bloed en gaat gestaag verder. De aanvallend ingestelde Leendert van Heukelom komt in het veld voor verdediger Martijn Rentier. Hierdoor wel wat omzettingen binnen S.K.N.W.K.

Een vrije trap van de van een blessure teruggekeerde Erwin Nelissen en later van Wesley Goud kunnen ternauwernood tot corner worden gewerkt door de doelman van Wolfaartsdijk. Verder nog een paar kleine kansjes maar (nog) geen treffers. Wolfaartsdijk raakt overigens nog een keer de buitenkant van de kruising.

Dan in de 77e minuut een prima voorzet van Wilco de Valk bij de 2e paal. Wesley Goud scoort mooi de gelijkmaker en zijn 17e treffer van dit seizoen. In de 85e minuut dan de invalbeurt van Martijn Neele. Hersteld van een hamstringblessure vervangt hij de moegestreden Erwin Nelissen.

De wedstrijd lijkt te eindigen in 2-2, maar dan gaat Wilco de Valk de 16-meter binnen en wordt onregelementair ten val gebracht, strafschop. Martijn Neele pakt de bal en schiet deze onhoudbaar (via de binnenkant van de paal) binnen, 3-2. En eigenlijk gelijk einde wedstrijd. Wat een scenario! En wat een contrast dan…..

De vreugde aan Nieuwerkerkse-zijde na dit toch wel spectaculair duel. Ook wordt er na het laatste fluitsignaal afscheid genomen van Martijn Neele en krijgt Peter Groenewegen bloemen, omdat ook hij aan het eind van dit seizoen vertrekt. Aan de andere kant de sombere en teleurgestelde gezichten van de gasten uit Wolphaartsdijk, die na het horen van de andere uitslagen begrepen hebben dat ze de na-competitie in moeten (en het eigenlijk hebben laten liggen vanmiddag op ‘Het Springer’).

S.K.N.W.K. sluit dan toch nog mooi af. Een rentree in de 3e klasse met een mooie 5e plaats.

Het is nu echt over wat de competitie betreft. Nu nog de wedstrijden om de Wereldregio Cup 2009, de afscheidswedstrijd van Martijn Neele en het Onderling S.K.N.W.K.-tournooi. En dan zit het seizoen 2008-2009 er ook weer op.

S.K.N.W.K.: Koen de Jonge, Erwin Nelissen (Martijn Neele), Sytze Stins, Léon Pollemans, Martijn Rentier (Leendert van Heukelom), Sander Uijl, Robbert Padmos, Wilco de Valk, Kristian Bouwman, Wesley Goud, Christian van Vossen.

 

Het seizoen 2008 – 2009 door ‘Een supporter’

Elke week weer kunnen we bij de wedstrijdverslagen een verslag lezen van ‘Een (trouwe) supporter’ van S.K.N.W.K. 1. Ook deze keer weer zijn kijk op de wedstrijd en eigenlijk op het hele seizoen en het komende seizoen. Hieronder zijn verslag:

Wat een heerlijke en spannende wedstrijd op het springer vandaag. Aftrap voor Wolphaarsdijk. Maar even later al een mooie voorzet van Wesley Goud. Goed gekeept van Koen de Jonge op een hard schot. Nu Schot Wilco de Valk over het doel. Eerste corner Whd. Leon Pollemans er uit met rood voor hands op de doellijn. De penalty werd knap gestopt door Koen.

Wesley met run naar doel, resultaat een corner die niet gegeven werd. Whd is niet de mindere. Christiaan van Vossen tussen drie verdedigers, maar kan niet uit de voeten. Tweede corner voor Whd. Mazzel op de lat daar kwam SKNWK goed weg. Maar in de 25ste minuut werd het toch 0-1.

Nu corner voor SKNWK. Schot Wesley recht op de keeper. Vrije trap te snel genomen. In de 37ste minuut werd het 0-2. Mooi schot Wilco maar ook mooi gekeept.

Na acht minuten in de tweede helft werd het 1-2 door een zacht rollertje van Kristian Bouman, nog aangeraakt door een verdediger. Twee vrije trappen op rij, waar een corner uit kwam, maar geen kans. Het werd moeilijker voor Whd in het Strafschopgebied.

Leen van Heukelom voor Martijn Rentier. Aardige voorzetten van Christiaan. Slecht schot Wesley daar had meer in gezeten. Wesley nu doorgebroken maar weer geen goal.

Nu prachtige vrije trap van Wesley maar over getikt. Even later was het wel raak. Uit een meegegeven hoge voorzet op maat van Wilco, die opeens vleugels kreeg kon Wesley de 2-2 binnen knallen.

Erwin Nelisse er uit, Martijn Neele er in voor tien minuten. En niet alleen voor de bloemen. Toen Wilco in de zestien onderuit werd gehaald, mocht Martijn de penalty nemen. Hij deed dat overtuigend en mocht het genoegen smaken keihard via de linker paal de 3-2 aan te tekenen. Een mooier afscheid kan Martijn zich niet wensen.

Volop spektakel op het eind, maar in de stand kwam geen verandering meer. Dus toch nog winst met 10 man. En Wolphaarsdijk droop af.

Bloemen voor Martijn en de trainer Peter Groenewegen.En wat de laatste betreft het was nog niet zo slecht, om als vijfde te eindigen met 34 punten. Want de factoren die meespeelden om niet hoger te kunnen eindigen waren. Blessures, gele kaarten, dus schorsingen, onregelmatige speeldagen en de lange winterstop.

De eerste topper uit tegen Veere 1-1 was echt een topwedstrijd. De week daarvoor was al met 5-0 gewonnen van Heinkenszand. Weer een kraker thuis tegen DFS werd 2-2 in de laatste seconde. Uit bij Colijnsplaat werd gewonnen met 4-1. De thuiswedstrijd tegen ZSC`62 werd met klinkende cjifers 5-0 gewonnen.

Bij Dauwendale scoorde SKNWK twee keer in eigen doel het werd een verlies met 3-0. Na zes speeldagen was men toch aardig op koers met elf punten. Tegen de Meeuwen verliezen ze twee punten het werd een gelijk spel. En dan komt de klad er in. Verlies met 7-1 van Rillandia en een zware blessure voor Sander Uil.

Dan op eigen veld weer verlies van AZVV 3-1. De week daarop winnen ze nipt van Kapelle met 2-1. Vertien dagen later weer winst Bij Wolphaarsdijk 4-3 en weer kantje boord. Op de helft heeft men 18 punten uit elf.

De tweede competitiehelft uit tegen Heinkenszand verloren ze twee punten in de laatste seconde het werd 2-2. Thuis verloren ze met 2-1 van Veere.

Na de winterstop werd met 3-0 verloren van DFS en een zware blessure voor Wilco de Valk, Hij stond ook weken aan de kant. Dan wint men met 2-0 van ZSC`62. Drie weken later verlies thuis van Dauwendale 4-1. Bij de Meeuwen in Zoutelande werd gewonnen met 3-1.

Twee keer thuis winst op colijnsplaat 4-1 en Rillandia 3-0. Twee keer uit werd verloren van AZVV met 4-1 en ook met 4-1 van Kapelle. En dan vandaag komt men op 34 punten in totaal.

Kijken we vooruit dan zal de volgende trainer de individuele spelers beter moeten maken. Ook zal SKNWK het spel moeten maken. De selectie zal breder moeten worden. Het vertrek van Christiaan van Vossen zal opgevangen moeten worden.

Wat zou het mooi zijn als Maarten en Johan Padmos de gelederen zouden komen versterken. Dan zou men drie broers in actie kunnen zien. We zullen het afwachten. En zou Mark de Haan zich nu echt te oud vinden. Hij zou een mooi blok kunnen vormen met Wilco.

Ik wens alle voetballiefhebbers een mooie zomer.

 

Nieuwe bijdrage Jan’s Column

De redactie heeft zojuist de negende bijdrage in de rubriek “Jan’s Column” mogen ontvangen.

Schrijver Jan de Jonge heeft deze tekst de titel “Mondialisering”
gegeven.

Klik hier om deze nieuwe bijdrage te lezen.

Voor 5e keer in 6 seizoenen komt topscorer uit 4e

Sinds het seizoen 2003-2004 wordt op de website de topscorer van de senioren van S.K.N.W.K. bijgehouden. Dit is inmiddels dus al weer 6 seizoenen. Het blijkt dat S.K.N.W.K. 4 het meest doeltreffend is, want voor de 5e keer in 6 seizoenen komt de topscorer uit S.K.N.W.K. 4.

Vorig seizoen was Wim Voorbeijtel ‘de vreemde eend in de bijt’, want toen werd hij namens S.K.N.W.K. 3 de topscorer met 25 treffers. Dit is overigens tot nu toe het record waarmee de eerste plaats sinds 2003-2004 werd behaald.

Alle andere seizoen was een speler uit S.K.N.W.K. 4 de speler met de meeste treffers achter zijn naam. Hans Matthijsse won al 3x, Fred v/d Werf 1x en dus nu Michèl Flikweert.

Hieronder een overzicht van afgelopen seizoenen:

Seizoen 2008-2009

1. Michèl Flikweert (S.K.N.W.K. 4) 19 doelpunten
2. Wesley Goud (S.K.N.W.K. 1) 17 doelpunten
3. Robby Koster (S.K.N.W.K. 4) 15 doelpunten

Seizoen 2007-2008

1. Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 3) 25 doelpunten
2. Christian van Vossen (S.K.N.W.K. 1) 23 doelpunten
Wesley Goud (S.K.N.W.K. 1) 23 doelpunten

Seizoen 2006-2007

1. Hans Matthijsse (S.K.N.W.K. 4) 16 doelpunten
2. Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 3) 13 doelpunten
3. Michèl Flikweert (S.K.N.W.K. 4) 11 doelpunten

Seizoen 2005-2006

1. Fred v/d Werf (S.K.N.W.K. 4) 22 doelpunten
2. Léon v/d Wel (S.K.N.W.K. 3) 21 doelpunten
3. Robby Koster (S.K.N.W.K. 4) 18 doelpunten

Seizoen 2004-2005

1. Hans Matthijsse (S.K.N.W.K. 4) 23 doelpunten
2. Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 3) 21 doelpunten
3. Gert-Jan Tierie (S.K.N.W.K. 1) 14 doelpunten
Christian van Vossen (S.K.N.W.K. 1) 14 doelpunten
Gert-Jan v/d Berg (S.K.N.W.K. 4) 14 doelpunten

Seizoen 2003-2004

1. Hans Matthijsse (S.K.N.W.K. 4) 14 doelpunten

Kans op revanche voor Léon de Bruine op Klundert

Tijdens het seizoen 2005-2006 had de competitie van S.K.N.W.K. 1 nog een toetje in de vorm van de na-competitie. Hierin kon toen een plaatsje in de 2e klasse worden bemachtigd. S.K.N.W.K. moest toen in de eerste ronde aantreden tegen Klundert 1. Helaas bleek Klundert in twee wedstrijden (1-1 en 2-1) nipt te sterk voor de Nieuwerkerkers.

Voor oud-S.K.N.W.K.-er Léon de Bruine is er een kans op revanche. Lukte het hem drie seizoenen geleden niet om met S.K.N.W.K. van Klundert te winnen, morgen neemt hij met zijn huidge ploeg, D.F.S. 1, opnieuw in de 1e ronde van de na-competitie op tegen Klundert. Kijken of hij en z’n ploeg nu wel kunnen winnen van de ’tricolores’.

We wensen Léon en zijn ploeggenoten veel succes toe.


Léon de Bruine in aktie namens S.K.N.W.K. tegen Klundert

René Verschoor komt terug naar S.K.N.W.K.

René Verschoor verliet vorig jaar S.K.N.W.K. om in de A-junioren bij Zierikzee te gaan spelen. De inmiddels 18-jarige speler heeft daar het afgelopen seizoen naar eigen zeggen erg veel geleerd. Met ingang van het volgend seizoen komt hij echter weer terug naar S.K.N.W.K., de club waarbij hij al vanaf 6-jarige leeftijd actief was. Hij gaat nu deel uitmaken van de eerste selektie van S.K.N.W.K. onder aanvoering van de nieuwe trainer, Gerjo Prins.

We heten René uiteraard welkom terug en wensen hem volgend seizoen heel veel succes en plezier toe in het vertrouwde blauw/zwart!


René hier in aktie tijdens het Onderling S.K.N.W.K.-tournooi van 2008

Joachim Glerum jeugdtoernooi opnieuw groot succes

Gisteren, zaterdag 16 mei, werd alweer voor de 8e keer ons eigen jeugdtoernooi, het Joachim Glerum Jeugdtoernooi, gehouden. En ook nu werd het weer een fantastisch toernooi.

’s Ochtends om 09.15 uur trapten de F-pupillen af. Rond het klokje van 12.00 uur was bekend wie de winnaars waren. De moeder van Joachim, Marianne Glerum, leidde middels een voorwoord de prijsuitreiking in, die gedaan werd door jeugdvoorzitter van S.K.N.W.K. Michèl Flikweert.

Alle deelnemende teams ontvingen een prachtige beker. Voor alle deelnemertjes was er een schitterende bidon van het Joachim Glerum Jeugdtoernooi (met dank aan Holland Maritime). Ook was er nog een penaltybokaal voor de winnaar.

Voor de organisatie was het toen snel eten en alles opruimen en in gereedheid brengen voor de middag.

Nu was het de beurt aan de E-pupillen. ’s Morgens bij de F-jes waren er 3 poules van 5 teams, ’s middags bij de E-pupillen 2 poules van 6 ploegen. Ook de E-pupillen kregen natuurlijk een beker en bidon.

De organisatie kijkt terug op een fantastische dag. Dit kan nooit zonder de vele vrijwilligers. Dus bedankt: scheidsrechters, keepers, E.H.B.O., barcommissie, leiders, uiteraard de sponsors en iedereen die we vergeten. We hopen ook volgend jaar weer op jullie steun.

Kiesenberg zegt ja

Afgelopen vrijdag is eerste elftalspeler Martin Kiesenberg in het huwelijksbootje gestapt.

Om 15:00 uur gaf hij zijn JA-woord aan Lisette Tierie, die deze ook met een JA beantwoordde.

Wij willen hen namens S.K.N.W.K. van harte feliciteren !!

Ook 30e editie Onderling SKNWK-tournooi geweldig

Al voor de 30e keer werd op Hemelvaartsdag op sportpark ‘Het Springer’ het Onderling S.K.N.W.K.-tournooi gehouden. Elk jaar weer een happening waar een ieder binnen S.K.N.W.K. naar uitkijkt. Deelnemende teams zijn de huidige senioren en oudste jeugd van S.K.N.W.K. en uiteraard de diverse Ex- en Oud-S.K.N.W.K.-ers. Deze keer ook weer spelers van onze ‘buurverenigingen’ Dreischor en Ouwerkerk.

Het was een een geweldig toernooi. Ook de weergoden hadden het goed op met S.K.N.W.K., want het was de gehele dag door schitterend weer.

Na afloop van de prijsuitreiking, waarin S.K.N.W.K. 1B uiteindelijk tot kampioen werd gekroond, kon ook de topscorer bij de senioren van dit seizoen, Michèl Flikweert, in het zonnetje worden gezet.

Hierna kon de afsluitende barbecue daarna in de stralende zon worden ingezet. We kijken weer terug op een unieke dag!

Dank aan deelnemers, organisatie, barpersoneel, e.v.a.

Topscorer S.K.N.W.K. Michèl Flikweert gehuldigd

Tijdens de prijsuitreiking van ons eigen Onderling S.K.N.W.K.-tournooi werd ook onze eigen topscorer bij de senioren, Michèl Flikweert, nog gehuldigd. Hij scoorde tijdens dit seizoen de meeste doelpunten (namens S.K.N.W.K. 4) en mocht zodoende de wisselbeker in ontvangst nemen. Daarnaast ontving hij nog een schitterende beker.

Voor de 5e keer in 6 seizoenen weer een topscorer uit S.K.N.W.K. 4. Na 3x Hans Mathijsse en 1x Fred v/d Werd nu dus Michèl Flikweert topscorer van S.K.N.W.K. namens ‘de baggerschuit’.

Nogmaals van harte gefeliciteerd Mies!!

‘Stuco’ opnieuw winnaar Consumptiekaart

Sinds een aantal jaren kun je in de kantine van S.K.N.W.K. niet meer ‘poffen’. Hiervoor in de plaats is de consumptiekaart gekomen.

Tijdens Hemelvaartsdag wordt uit alle volle kaarten een kaart getrokken. De gelukkige krijgt dan een nieuwe kaart.

Gisteren was opnieuw Emiel Kuijten de winnaar. Inmiddels is deze kaart ook al weer vol hoor!!

Stuco gefeliciteerd!

Eervol afscheid Martijn Neele

Gisteren werd Martijn Neele in het zonnetje gezet. Voor hem was een afscheidswedstrijd tussen S.K.N.W.K. en een All-Stars-team georganiseerd, omdat hij na dit seizoen afscheid neemt als speler van S.K.N.W.K. 1. Hij wordt volgend seizoen speler/trainer van S.K.N.W.K. 2. Op een zonnig sportpark ‘Het Springer’ waren vele bekende van Neele aanwezig.

Het ene team bestond uit de huidige eerste selektie van S.K.N.W.K. aangevuld met enkele familieleden van Martijn en nog wat oud-medespelers/trainers van hem. De tegenstander was een All-Stars-team. Dit team bestond uit vooral spelers waarmee Martijn samenspeelde in de Schouwen-Duiveland Selektie.

Klik hier voor een vergroting van de groepsfoto !!

De wedstrijd eindigde zoals de laatste competitiewedstrijd van S.K.N.W.K. 1 (tegen Wolfaartsdijk). Neele mocht aanleggen vanaf 11 meter, terwijl hij zelf een vermeende overtreding had gemaakt en hiervoor van scheidsrechter Jacob v/d Berge rood moest incasseren. De strafschop werd door Martijn koelbloedig in zijn (bekende) linkerhoek ingeschoten, nadat hij eerst was voorzien van een schitterende zwembroek (met uiteraard weer een smeuïg verhaal van Gerard Olijhoek).

Hierna was het tijd voor een lekker biertje. Van z’n oud-coaches Cees Willemse en Gerard Olijhoek mocht Martijn nog een kado in ontvangst nemen.

In de kleedkamer van de All-Stars werd gelijk maar afgesproken dat er volgend seizoen weer maar iemand afscheid moet nemen, want dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Vaste parkeerplaats fiets Martijn Neele

Als dank voor zijn jarenlange inzet voor S.K.N.W.K. 1 heeft Martijn een eigen parkeerplaats voor zijn fiets gekregen. Op de plaats waar hij zijn fiets toch altijd al plaatste, heeft hij nu een officiële parkeerplaats.

22 mei 2009: drukste dag ooit

Volgens de onafhankelijke websiteteller ONEstat was het gisteren (22 mei 2009) de drukste dag ooit voor onze website.

Zo kreeg S.K.N.W.K.-Online gisteren 392 bezoeken te ‘verduren’, die gezamenlijk zorgden voor 3.678 pageviews.

De webredactie vermoedt dat het grote bezoekersaantal vooral te maken heeft met de belangstelling voor de verslaggeving en foto’s rond het 30e Onderling S.K.N.W.K.-Tournooi. Dit tournooi werd afgelopen donderdag (Hemelvaartsdag) gehouden. Ook de afscheidswedstrijd van Martijn Neele trok veel aandacht.

Wij zijn benieuwd wanneer dit record wordt gebroken…

Carlo v/d Maas past alvast nieuwe shirt

Gisteren tijdens de WereldRegio Cup 2009 speelden S.K.N.W.K. 1 en Ouwerkerk 1 tegen elkaar om de 9e plaats. Uiteindelijk was S.K.N.W.K. 1 met 6-1 te sterk voor onze ‘buren’ van Ouwerkerk.

Bij Ouwerkerk zat Carlo v/d Maas op de bank. Vanwege een blessure speelde hij niet mee tijdens dit duel. Wel kon hij voorafgaand aan deze wedstrijd zijn nieuwe shirt alvast passen. Hij komt nl. met ingang van het nieuwe seizoen bij S.K.N.W.K.-spelen.

Carlo dat blauw/zwart staat je goed hoor!

 

SKNWK-Toto winnaar ‘Feyenoord’ gehuldigd

Gisteren na afloop van de laatste training bij de senioren is S.K.N.W.K.-Toto winnaar ‘Feyenoord’ in het zonnetje gezet. Hij ontving een heerlijk fles Schouwse Jutterbitter.

‘Feyenoord’ bleek dit seizoen het beste in het voorspellen. We zijn nu al weer benieuwd wie er volgend seizoen met deze eer zal gaan strijken.

Nogmaals gefeliciteerd CD!

De top tien van de S.K.N.W.K.-Totot seizoen 2008-2009 ziet er als volgt uit:

1. Feyenoord 341 punten
2. Sarkasvili 333 punten
3. Paul 321 punten
4. Gerwi 314 punten
5. Spiekur 312
6. Lucas 311 punten
7. Jdj 309 punten
8. Mediumvisor 308 punten
9. Nella 308 punten
10. Email 303 punten

Voor een volledig overzicht van het eindklassement in de S.K.N.W.K.-Toto moet je eerst inloggen en kun je terecht onder ‘Toto’ elders op deze site.