S.K.N.W.K. 1 veegt het arme Brouwershaven met maar liefst 1-9 van de mat

Gisteren, zaterdag 11 mei 2019, stond voor S.K.N.W.K. 1 de derby op het programma tegen hekkensluiter Brouwershaven. S.K.N.W.K. startte fel aan het duel en kwam dan ook heel snel aan de leiding via Robert Padmos.

De thuisploeg die met een zeer jeugdig team speelden, kwam valk erna toch op gelijke hoogte na een prima actie, 1-1. Dat bleek later uiteindel het laatste wapenfeit van Brouwershaven, want de blauw/zwaren liepen nog voor rust uit naar een 1-4 voorsprong. De doelpunten kwamen van Jarno van Nieuwenhuize, Mark Bleiji en Simon van Dongen.

In de tweede helft was het eigenlijk een zeer eenzijdig duel waarin de Nieuwerkerkse ploeg de score simpel kon uitbreiden. Jarno van Nieuwenhuize 2x (hij scoorde hiermee net als vorige week drie doelpunten in één duel), Simon van Dongen (hij scoorde vorige week ook al 2x), Karl Hanse en invaller Kevin Schiettekatte wisten alleen nog te scoren en bepaalden zodoende de einduitslag uiteindelijk op 1-9.

Een overwinning voor de ploeg van Ralph Zegers waar uiteindelijk weinig woorden aan vuil hoeven gemaakt te worden. Een zeer jeugdig Brouwershaven dat met een te open vizier ten strijde trok, was overduidelijk een maatje te klein voor een niet eens goed spelend S.K.N.W.K.

Volgende week misschien een mooie laatste thuisduel tegen Vrederust dat al een periode in de pocket heeft. Aansluitend op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ het eindfeest van het seizoen 2018-2019 met S.K.N.W.K.-Boom met hopelijk veel gezelligheid (en een hapje, drankje en een muziekje).

Toon v/d Berge

 

1 reactie op "S.K.N.W.K. 1 veegt het arme Brouwershaven met maar liefst 1-9 van de mat"

  1. Vroeger en dan heb ik het over 1954 was het ook 1-9 tegen Brouwershaven uit Han de Jonge scoorde 5 maal Rinus Matthijse scoorde 2 maal en Kees Stoutjesdijk scoorde 2 maal.En thuis wonnen we met 4-1.We werden kampioen met SINOTO.Het was een goede wedstrijd van SKNWK.Als je negen keer scoort dan doe je het prima.Je moet niet vergeten Brou kwam ook wel eens aan de bal.Op dat moment zou je kunnen zeggen SKNWK speelde niet goed.Maar nu komt Vrederust.Ik hoop dat ze dan nooooog beter spelen.Succes mannen.

Reacties gesloten.