S.K.N.W.K. 2 speelt komende twee weken tegen titelkandidaten Duiveland 2 en G.P.C. Vlissingen 2

Voor S.K.N.W.K. 2 is het seizoen al een tijdje geslaagd. Een aantal weken geleden hebben ze het verblijf in de reserve 3e klasse in ieder geval voor één seizoen verlengd. Echter met nog twee duels te gaan, is er toch nog iets bijzonders aan de hand voor de Nieuwerkerkse ploeg.

A.s. zaterdag speelt S.K.N.W.K. 2 in Oosterland de derby tegen Duiveland 2. De week erop, zaterdag 25 mei 2019, komt G.P.C. Vlissingen 2 op bezoek op ‘Het Springer’. En laten die twee tegenstanders nu net met zijn tweeën uit gaan maken wie er kampioen zal worden in de reserve 3e klasse A……… Dus het zijn toch niet zo maar wedstrijden !!

Bron foto Facebookpagina v.v. Veere

Overigens zouden punten voor S.K.N.W.K. 2 ook nog zeer welkom zijn, want ze staan nu op een gedeelde 8e plaats op de rangslijst. Twee keer verliezen zou zo maar kunnen betekenen dat ze uiteindelijk als één na laatst eindigen. Maar met 2x winst voor de blauw/zwarten (en nog wat gunstige resultaten in de overige duels) lijkt ook de 5e plaats nog in het zicht. Dat staat toch een stuk beter.

Dus S.K.N.W.K. 2 zal er zeker de komende twee weken nog alles aan doen om nog wat punten toe te gaan voegen aan hun totaal.

De stand is op dit moment als volgt: