Verdedigers René Verschoor en Remon de Jonge scoren voor S.K.N.W.K. 1

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 18 mei 2019, kwamen twee van de drie van onze seniorenteams in actie. S.K.N.W.K. 3 was vrij (in principe stond El Classico tussen het 3e en 4e van S.K.N.W.K. gepland, maar zoals bekend is het 4e het begin van dit seizoen teruggetrokken en zijn beide teams verder gegaan als het 3e elftal). Het werd overigens voor S.K.N.W.K. 1 na een 0-2 achterstand met de rust alsnog een mooie middag. Ze wonnen namelijk met 3-2. Het 2e verloor in Duiveland de derby tegen het 2e van ‘de kroajen’ met maar liefst 5-0 en had niets in te brengen.

René Verschoor (4) kopt de 1-2 tegen de touwen

S.K.N.W.K. 1 draaide een kansloze 1e helft dus alsnog om. Het waren de verdedigers René Verschoor en Remon de Jonge die beiden uit een corner van Robert Padmos scoorden. Voor beiden hun 2e competitietreffer dit seizoen. Het andere doelpunt was een eigen doelpunt. Simon van Dongen lepelde de bal mooi richting het doel van Vrederust. Een verdediger van de gasten probeerde de bal weg te koppen, maar hij verlengde de bal dusdanig dat deze prachtig in in plaatst van over het doel verdween. Eindstand 3-2.

De bal van Simon van Dongen waaruit een Vrederust speler zijn eigen doelman verschalkt

Het 2e verloor kansloos met 5-0 van titelkandidaat Duiveland 2. Hier dus geen treffers en ook geen punten. Volgende week wacht hen opnieuw een zware kluif als de andere titelkandidaat, G.P.C. Vlissingen 2, op bezoek komt op ‘Het Springer’.

Remon de Jonge (3) vlak voordat hij de winnende treffer binnen zal werken (3-2)

Leider op de topscorerslijst bij de seniorenteams Koen Kraaijenbrink (tot nu toe 20x gescoord) is uitgescoord dit seizoen wegens een blessure. Zijn naaste concurrent Jarno van Nieuwenhuize scoorde gisteren eens een keer niet en blijft dus op 19 doelpunten staan. Wilco de Valk staat op 15 doelpunten namens S.K.N.W.K. 3 en bezet hiermee de 3e plaats. Simon van Dongen (S.K.N.W.K. 1) heeft er 10 gemaakt dit seizoen. Robert Padmos bezet met 7 treffers de vijfde plaats op de rangslijst.

De top van de topscorerlijst bij onze seniorenteams ziet er nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2018-2019