Dit weekend volgt de ontknoping in de strijd om de topscorerstitel bij de seniorenteams S.K.N.W.K.

Logo topscorer

A.s. zaterdag, 25 mei 2019, worden de allerlaatste competitiewedstrijden van het seizoen gespeeld. S.K.N.W.K. 1 speelt in Kerkwerve de derby tegen W.I.K. ’57 1. Voor S.K.N.W.K. 2 staat de thuiswedstrijd tegen G.P.C. Vlissingen 2 op het programma. Ook voor het 3e een derby en wel op sportpark  ‘Onder de Molen’ te Brouwersahven tegen Brouwershaven 2. Dit betekent dat we na deze duels ook de eindstand op de topscorerslijst bij onze seniorenteams kan worden opgemaakt.

Het is in ieder geval zeker dat er een nieuwe winnaar wordt. Immers de clubtopscorer bij de seniorenteams van vorig seizoen, Wim Voorbeijtel, heeft dit seizoen niet gevoetbald.

Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2) voert de ranglijst aan met 20 treffers. Hij komt door een blessure niet meer in actie en kan zijn totaal dus niet meer opvijzelen. Dat kan nummer 2 Jarno van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1) nog wel. Hij maakte er tot nu toe 19. Wilco de Valk (S.K.N.W.K. 3) staat op een 3e plaats met 15 treffers. Ook hij komt a.s. zaterdag nog een keer in actie met het 3e.

Het zal dus waarschijnlijk gaan tussen Koen en Jarno. Dit betekent ook dat we sinds lange tijd weer eens een topscorer hebben die niet in het laagste seniorenteam speelt.

De top van de topscorerlijst bij onze seniorenteams ziet er nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2018-2019