Mika Vorstenbosch en Wilco de Valk scoren beiden 2x voor S.K.N.W.K. 3

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 25 mei 2019, kwamen alle drie onze seniorenteams in actie. En wel voor de laatste keer dit seizoen, want gisteren werden de laatste competitieduel van het seizoen 2018-2019 afgewerkt. Het werd van alles wat met een gelijkspel (S.K.N.W.K. 1), verlies (S.K.N.W.K. 2) en een winstpartij voor het 3e.

Jarno van Nieuwenhuize in actie in het duel tegen W.I.K. ’57 1

S.K.N.W.K. 1 verloor opnieuw niet en bleef dus voor de 5e keer op rij ongeslagen. Op sportpark ‘De Vospit’ eindigde de derby tegen W.I.K. ’57 in 2-2. Robert Padmos (zijn 8e van dit seizoen) en Jarno van Nieuwenhuize met zijn 20e treffer deze competitie zorgden voor de Nieuwerkerkse treffers.

Voor S.K.N.W.K. 2 ging het seizoen  als een nachtkaars uit. Nadat bekend was dat ze zich veilig hadden gespeeld in de reserve 3e klasse werd nog 2x gelijk gespeeld. De overige duels werden verloren. Vorige week al een grote nederlaag tegen uiteindelijk kampioen Duiveland 2. Gisteren was de enige concurrent van Duiveland 2, G.P.C. Vlissingen 2, te gast op ‘Het Springer’. Ze waren duidelijk twee maatjes te groot voor de blauw/zwarten die het allemaal wel best vonden, leek het wel. Het duel eindigde dan ook uiteindelijk in een grote 0-7 nederlaag voor S.K.N.W.K. 2.

Wilco de Valk (20) en Mika Vorstenbosch (rechts) scoorden beiden 2x namens S.K.N.W.K. 3

S.K.N.W.K. 3 ging voor de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Brouwershaven 2. Na een 2-2 ruststand door treffers van Mika Vorstenbosch en Robbert v/d Zande wist het 3e in de 2e helft uiteindelijk de drie punten te pakken. Via twee mooie kopbaldoelpunten van Wilco de Valk was het slotakkoord opnieuw voor Mike Vorstenbosch. Met zijn 2e van de wedstrijd wist S.K.N.W.K. 3 uiteindelijk een 3-5 eindstand te behalen en zodoende het seizoen toch nog goed af te sluiten.

Door zijn treffer gisteren komt Jarno van Nieuwenhuize op 20 treffers. Hij komt hiermee op de gedeelde 1e plaats van de topscorerslijst. Hij deelt de koppositie met Koen Kraaijenbrink, die al een paar weken wegens een blessure niet meer kan spelen. Wilco de Valk komt door zijn doelpunten van gisteren op een seizoenstotaal van 17 doelpunten en bezet hiermee de 3e plaats. Simon van Dongen is met 10 doelpunten op de 4e plaats geëindigd. Robert Padmos scoorde gisteren 1x en bezet met 8 treffers uiteindelijk de vijfde plaats op de rangslijst.

De top van de topscorerlijst bij onze seniorenteams ziet er nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2018-2019