Aankomend weekend nog erg veel te doen bij S.K.N.W.K.

Sinds gisteren, zaterdag 25 mei 2019, zit de voetbalcompetitie 2018-2019 er dan echt op. De ranglijsten zijn opgemaakt en het competitievoetbal is klaar. Dit betekent niet dat we bij S.K.N.W.K. al klaar zijn met het seizoen. Integendeel zelfs, want er is nog genoeg te doen. Te beginnen aankomend weekend.

En het weekend begint al op donderdag !! Want dan, donderdag 30 mei 2019 (Hemelvaartsdag), wordt op ‘Het Springer’ al weer voor de 40e (!!) keer ons eigen Onderling Toernooi gehouden. Inmiddels al enkele jaren omgedoopt tot het Dokter v/d Zande Toernooi. Uiteraard weer deelname van diverse Ex-S.K.N.W.K.-ers en gastteams. Als afsluiting staat natuurlijk ook weer de bbq gepland. Hopelijk willen de weergoden wel een beetje meewerken, want de voorspellingen zijn nog niet echt rooskleurig.

Een dag later, vrijdag 31 mei 2019, staat het Jeugdkamp op het programma. Dit voor S.K.N.W.K. JO11-1, JO12-1 en JO13-1. En nog een dag later, dus zaterdag 1 juni 2019, wordt bij S.K.N.W.K. al weer voor de 18e keer het Joachim Glerum Jeugdtoernooi gehouden. Een toernooi voor JO9 en JO11-1 teams.

Logo Joachim Glerum jeugtoernooi

’s Avonds is er de seizoensafsluiting voor onze oudste jeugdteams, JO19-1, JO17-1, MO17-1 en JO15-1. Zij hebben dan een barbecue op het sportpark.

En dan zijn we er nog niet, want de week erop (vrijdag 7 juni a.s.) wordt bij ons dan nog het 8e Mini Bedrijven Toernooi gespeeld.

Zoals u kunt zien nog genoeg te beleven bij S.K.N.W.K. Dus we zien u graag op of rond de velden de komende weken !!