Oud-S.K.N.W.K.-trainer Adriaan Nieuwenhuijse kampioen met ’s Heer Arendskerke 1

Oud-S.K.N.W.K.-trainer Adriaan Nieuwenhuijse is gisteren met ‘zijn’ ’s Heer Arendskerke 1 kampioen geworden in de 3e klas en promoveert hiermee naar de 2e klasse. Voor Adriaan een prachtig afscheid, want na vier seizoenen ’s Heer Arendskerke gaat hij volgend seizoen naar De Meeuwen toe. Overigens behaalde ’s Heer Arendskerke het kampioenschap gisteren na een 3-0 overwinning op G.P.C. Vlissingen 1, dat dan weer getraind wordt door eveneens een oud trainer van de blauw/zwarten, namelijk Jack Wijnands.

Vanaf deze plaats willen we Adriaan(tje) en uiteraard ook ’s Heer Arendskerke van harte feliciteren met dit kampioenschap !!

Overigens kwamen we aan het begin van dit seizoen tijdens het bekertoernooi nog in actie tegen VVA 1. Het bekerduel eindigde in een 1-2 overwinning voor de ploeg van Nieuwenhuijse. We zullen het natuurlijk nooit weten, maar misschien hebben we door dit duel ook wel een klein beetje bijgedragen aan deze titel…… 😉

Het kampioensteam van ’s Heer Arendskerke. Adriaan staat geheel rechts op de foto (Bron foto: Facebookpagina ’s Heer Arendskerke).