S.K.N.W.K.-jeugd geniet tijdens het Jeugdkamp

Gisterenavond rond 19:00 uur begon voor S.K.N.W.K. JO11-1, JO12-1 en JO13-1 het jeugdkamp. De start was een warming-up (samen met de ouders) van profvoetballer bij GO Ahead Eagles Julius Bliek. Nadat de warming-up was gedaan, werden de groepen gesplitst. Per team stond er een training van Julius Bliek op het programma en een wedstrijdje tegen de ouders. Beiden waren super leuk. Het is altijd heel gaaf om training te krijgen van een echte prof. En spelen tegen je vader/moeder is natuurlijk ook altijd heel tof. Uiteraard gingen alle teams nog met Julius op de foto.

Na afloop van de training en wedstrijden was er tijd om iets te drinken. Als afsluiting heeft Bliek ook nog een heus wedstrijdshirt verloot. Winnaar van dit shirt werd Quinten (JO12-1) die hier natuurlijk heel blij mee was.

Toen dit allemaal klaar was, kwam het Zeeuws IJsmeisje nog naar ‘Het Springer’ zodat er voor iedereen nog een lekker ijsje was !!

Het werd inmiddels al wat donkerder en dus was het tijd voor de dropping. Per team (met begeleiding) werden ze in een geblindeerde bus weg gebracht. Op de plaats van bestemming moest dan de weg terug worden gelopen. Onderweg was het de bedoeling om foto’s te maken van diverse objecten die waren aangegeven op de formulieren. Ook was er onderweg iets te snoepen en te drinken.

Uiteindelijk was ook de laatste groep tegen middernacht terug op ‘Het Springer’. Hier kon nog wat worden gedronken en was er nog een snackje. Nu was het tijd voor de nacht. De slaapplekken waren inmiddels in gereedheid (in de grote tent voor de kantine). Het duurde uiteraard eventjes, maar rond 03:00 uur was het dan toch echt stil……

Dat duurde tot ongeveer tot 07:30 uur. Langzaamaan ontwaakt iedereen van een (te) korte nachtrust. Nog eventjes ontbijten en dan opruimen, want om 09:15 uur is op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ het Joachim Glerum Jeugdtoernooi. Hieraan doet S.K.N.W.K. JO11-1 mee. Voor S.K.N.W.K. JO12-1 en JO13-1 staat een jeugdtoernooi bij Bruse Boys op het programma. We wensen iedereen heel veel sterkte toe na het geslaagde ‘slaapfeestje’…… 😉

Dank aan de organisatie, ouders, Julius Bliek en voor de rest iedereen die we zijn vergeten. Het was een zeer leuk jeugdkamp !!

Bekijk meer foto’s elders op de site in Het Fotoboek !!