Ook 8e editie Mini Bedrijven Toernooi S.K.N.W.K. was weer bere gezellig

Gisteren, vrijdag 7 juni 2019, werd er al weer voor de 8e keer het Mini Bedrijventoernooi georganiseerd op sportpark ‘Het Springer’. Voorafgaand aan deze editie werden vooral alle ‘apps’ met betrekking tot het weer in de gaten gehouden. Maar onder uiteindelijk prima weersomstandigheden (zelfs het zonnetje liet zich nog zien op ‘Het Springer’) was ook deze editie weer zeer geslaagd !! Deze keer weer deelname van 12 sponsors dus werd er op drie velden gestreden in drie poules van vier teams. Dit allemaal met de Olympische gedachte uiteraard, want deelnemen is belangrijker dan winnen !!

Uiteindelijk waren de 1e prijzen voor: Loonbedrijf v/d Maas, Intersport en Amilo Sports. Zij ontvingen allen uit handen van de organisatie een schitterende beker.

Na de wedstrijden kon er eerst een warme douche worden genomen. Daarna was het tijd voor het langste deel van het toernooi, de 3e helft. Er was op het dakterras (en later binnen) de mogelijkheid een overheerlijk broodje hamburger te eten. Dit allemaal onder het genot van een versnapering. Ook de gezellige muziek van DJ ‘Kies’ zorgde voor een zeer gezellige sfeer.

We kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagde 8e editie van ons eigen Mini Bedrijventoernooi. Het was echt weer super gezellig. Dankwoordje aan uiteraard de deelnemers, maar zeker de organisatie, scheidsrechters, barmensen, hamburgerbakkers, de DJ, overige vrijwilligers en andere aanwezigen die hebben bijgedragen aan deze prachtige avond.

Het was weer een fantastisch (voetbal)feestje waar we als S.K.N.W.K. zeer trots op kunnen en mogen zijn !!

We hopen allen weer tot volgend jaar !!