Gezellige seizoensafsluiting voor S.K.N.WoK 3

S.K.N.W.K. 3 heeft gisteren het voetbalseizoen 2018-2019 afgesloten met een etentje bij de Wok van Zeeland in Oosterland. Met 16 man (en vrouw) sterk hadden ze een gezellige avond. Vaste scheidsrechter Piet was samen met zijn vriendin uiteraard ook uitgenodigd namens het 3e elftal. Er was vanaf 19:00 uur gereserveerd.

Sommige fanatiekelingen kwamen op de fiets, maar de meesten toch ‘gewoon’ met de auto. Dat hadden meer mensen besloten getuige het overvolle parkeerterrein.

Er werd heerlijk gegeten en uiteraard wat gedronken.

Bij afwezigheid van Kapitein Gerwi deze keer niet zijn inmiddels befaamde quiz (met dito puntentelling). Toch had Martijn zaterdagmiddag nog even een soort van quiz in elkaar gezet.

Hij had uit alle ‘wedstrijdverslagjes’ uit de S.K.N.W.K. 3-groepsapp gehaald. Uit deze verslagen waren wat namen, woorden weggelaten. Aan de aanwezigen om per viertal te overleggen welke namen/woorden waren weggelaten.

Dit bleek nog niet eenvoudig. Soms wisten spelers zelf niet eens meer dat ze zelf een doelpunt hadden gescoord in een bepaalde wedstrijd…… 😉

En er werd fanatiek overleg gevoerd om tot een goed (of uiteindelijk toch fout) antwoord te komen…..

Een voorbeeldje uit de quiz:

Colijnsplaatse Boys 3 – SKNWK 3 4 – 1

Voor de niet aanwezigen: de vraag was “Gaat het door of niet?”. Veel afgelastingen vandaag, maar in Colijn kon gevoetbald worden. 

Stevig windje weerhield ons er niet van aanvankelijk lekker mee te ballen met de koplopers uit het havenplaatsje. Een fraaie tegenaanval werd zelfs vakkundig afgewerkt door _____________(1): 0-1 voor! 

Dat hadden de geel-groenen dit jaar nog niet vaak meegemaakt. 

Ze deden er een tandje bovenop en een weggever van ons leidde hun gelijkmaker in. Vlak voor de thee werd een afgemeten Colijnse voorzet hard tegen de touwen gekopt. 

Na de hervatting hadden we minder in te brengen. Koen’s poging belandde op de paal en wat Martijn met een vrije trap op een ideale plek probeerde weet ie nu nog niet. Feit was dat de bal gezocht moest worden in de buurt ________________ ( 2 )

Volgende week gaan we weer op zoek naar de 3 punten, thuis tegen Bevelanders4. Ben jij erbij? Goed weekend.

Antwoord (1): Koen (ook Robbert werd een keer genoemd)

Antwoord (2): van de cornervlag (hier waren andere antwoorden: van de Zeelandbrug en  van de jachthaven (werf) )

Uiteraard hoort er bij een quiz ook een prijsuitreiking. Het winnende viertal Sytze, Emiel, Robbert en Robin waren overduidelijk de sterksten. Zij ontvingen dan ook een medaille en moesten voor de wall of fame poseren.

Iets na 23:00 uur werd de terugreis ingezet en is het voetbalseizoen 2018-2019 nu echt ten einde.

Hieronder de trotse winnaars van de prestigieuze S.K.N.W.K. 3-quiz

Voor sommigen betekende het natuurlijk nog wel een reisje terug op de (elektrische) fiets 🙂