Tikkie Terug Deel 279 – Druk bij S.K.N.W.K. groot – Cees Willemse tempert hoge verwachtingen (1995)

Logo Tikkie Terug

Over ruim een maand start de voorbereiding op het seizoen 2019-2020. Voor het 2e seizoen is Ralph Zegers de trainer/coach. Elk seizoen is weer de grote vraag, wat gaat het worden ?? In het verleden (nog zonder alle multimedia) werd er vooral in de Zeeuwse kranten (P.Z.C. en toen ook nog de Zierikzeesche Nieuwsbode) volop aandacht besteed aan de voorbeschouwingen op het voetbalseizoen. Zo ook voorafgaand aan het seizoen 1995-1996 (dus 25 jaar terug).

Toen was Cees Willemse de trainer/coach. Op www.krantenbankzeeland.nl kwamen we onderstaand artikel uit de Zierikzeesche Nieuwsbode tegen over S.K.N.W.K. 1 voorafgaand aan het seizoen 1995-1996. Cees temperde de hoge verwachtingen nadat het S.K.N.W.K. 1 al twee keer was mislukt via de na-competitie te promoveren. En Cees bleek uiteindelijk gelijk te krijgen. Ook dat seizoen zou het de blauw/zwarten namelijk niet lukken te promoveren en strandden ze opnieuw in de na-competitie.

Het seizoen erop, toen de K.N.V.B. de herindeling zou doorvoeren, zag Cees inmiddels in combinatie met Gerard Olijkhoek alles op zijn plaats vallen en werd S.K.N.W.K. kampioen en promoveerde ze naar de 2e klasse van het amateurvoetbal.

Onderstaand artikel is uit de Zierikzeesche Nieuwsbode van 01-09-1995: