Heeft jouw vereniging voldoende velden?

Bron: www.knvb.nl

Heeft jouw vereniging voldoende velden? En is het aantal kleedkamers toereikend voor het aantal teams? In de tool capaciteitsberekening in Sportlink Club kun je de gegevens van jouw vereniging inzien en wijzigen.

Hoe kun je de capaciteitsberekening bekijken?

Ga in Sportlink Club naar KNVB-Accommodatiezaken. Ga vervolgens naar Vereniging en kies Accommodatiezaken. Je ziet nu een kaart verschijnen met daarop de accommodatie en de velden van je vereniging (in- en uitzoomen mogelijk). Aan de linkerzijde van het scherm staat een aantal keuzeopties. Kies voor Wijzigen en kies daarna voor het tabblad Algemeen. Dit scherm bevat eerst een gedeelte waarin een of meer aantekeningen over de accommodatie of de vereniging kunnen zijn opgenomen (‘notities’). Door te klikken op de knop ‘Open rapport’ kun je een rapport opvragen dat informatie bevat over hoeveel velden en kleedkamers aanbevolen worden op basis van het aantal teams van je vereniging.

BEHOEFTEBEPALINGLees meer informatie over de behoeftebepaling.

Belangrijk om te weten, in deze tool zijn alleen de bij de KNVB aangesloten teams te zien. Veel verenigingen hebben daarnaast ook teams die niet zijn aangesloten bij de KNVB, zoals bijvoorbeeld veteranen, 35+, minipupillen, etc. Deze teams zijn niet standaard toegevoegd maar zorgen wel voor een ‘belasting’ van de velden. Wil je bij het vaststellen van de veldbehoefte rekening houden met deze teams, gebruik dan de rekentool. Je hoeft alleen maar het aantal teams per categorie in te vullen.

REKENTOOLBekijk hier je eigen behoeftebepaling.

Als je in de tool accommodatiezaken van Sportlink Club andere zaken aantreft die niet kloppen, zoals bijvoorbeeld het gebruik van een veld of de aanwezigheid van dug-outs, kun je dit zelf aanpassen in Sportlink Club. Lukt het niet, dan mag je het ook doorgeven aan je verenigingsadviseur.

GEGEVENS ACCOMMODATIE CHECKEN IN SPORTLINK CLUBKloppen de gegevens van jouw accommodatie? Check het in Sportlink Club.