De kop is er af voor de 1e selectie van S.K.N.W.K.

Gisteren, donderdag 8 augustus 2019, was de aftrap voor het nieuwe seizoen 2019-2020. Dit gebeurde gebruikelijk met de eerste training van de eerste selectie. Voor het 2e seizoen op rij onder leiding van trainer/coach Ralph Zegers werden de eerste meters gemaakt en werd voor het eerst weer tegen een balletje getrapt. Ook was Eduard Vroomen aanwezig op sportpark ‘Het Springer’ om de selectie te testen en te meten. Deze eerste training waren 19 spelers aanwezig.

Na een goede warming-up werd er wat aan het balgevoel gewerkt. Ook waren er wat core stability oefeningen. Hierna was het de beurt voor diverse testen. Conditiemetingen en sprintmetingen. Elke speler kreeg een harslagmeter om. Ook gaf Eduard nog wat advies/tips bij het sprinten. Afsluitend werd er nog een partijspel gespeeld.

Na afloop van de trainingen werden de spelers ook nog getest op hun vetpercentage. Het is de bedoeling om na afloop van de voorbereiding deze tests en oefeningen nogmaals te doen om te bekijken wat de vooruitgang is.

Zo is de kop eraf. Morgen, zaterdag 10 augustus, wordt er opnieuw getraind. Aanvang van de training is 10:30 uur.