Drie nieuwe trainers voor JO-15

S.K.N.W.K JO-15 heeft sinds kort drie nieuwe trainers. Zij begeleiden doordeweeks het team op het trainingsveld. Hun namen zijn: Rob van der Sleen, Martijn Padmos en Gerrit van Loon. Voor de zaterdag, de wedstrijddag, wordt in overleg nog een oplossing gezocht. Binnenkort worden de ouders van de spelers uitgenodigd in de kantine voor een kennismaking.

Rob van der Sleen (26) is een echte Nieuwerkerker en nauw betrokken bij het jeugdbestuur van onze club. Naast speler is hij ook organisator van het jaarlijkse Joachim Glerum Toernooi. Hij is binnen de club al een aantal jaar jeugdtrainer geweest. Vanwege zijn studie Sportmarketing & Management in Rotterdam legde hij die taak de laatste jaren naast zich neer. “Nu de studie is afgelopen, had ik weer zin om als trainer binnen onze mooie club aan de slag te gaan. We gaan er een mooi seizoen van maken, waarbij plezier en gezelligheid voorop staan.”

Martijn Padmos (22), die samen met Rob de maandagtraining van 19:00 – 20:00 uur gaat geven, is afkomstig uit Nieuwerkerk en nu wonende in Zierikzee. Hij speelde bij S.K.N.W.K in het 3e elftal. Via onze club deed hij de trainerscursus, die werd gegeven door Carl Schott. “Er is aan mij gevraagd om de JO-15 te leiden samen met Rob en Gerrit, Ik heb mijzelf altijd al willen inzetten voor deze mooie warme club. De jongens van JO-15 ga ik helpen met hun talent. Het gaat voornamelijk om het plezier, dat willen wij graag meegeven aan de jongens. Ik heb er heel veel zin in!”

Gerrit van Loon (38) geeft de woensdagtraining van 18:30 – 19:30 uur. Hij is ook trainer/leider van S.K.N.W.K JO-07. Van Loon voetbalde vroeger voor WFB uit Ouddorp. Om erna in de tweede klasse zaterdag voor de amateurs van v.v. Sliedrecht (onder trainer Anne Smit) uit te komen. Daarna speelde hij voor het eerste team van Nationale Nederlanden in Rotterdam, dat opging in een vriendenteam bij RCSV Zestienhoven. In het dagelijks leven is hij journalist voor o.a de sport- en regioredactie van de PZC en het Ons Eiland. Zijn voetbalclub is Sparta Rotterdam. Van Loon is daar hoofdredacteur van het supportersblad KasteelNieuws. Hij is liefhebber van aanvallend voetbal.