Vandaag, zaterdag 17 augustus 2019, gaat ook het voetbalseizoen voor S.K.N.W.K.-jeugd van start !!

Vandaag, zaterdag 17 augustus 2019, wordt de jaarlijkse startdag / open dag voor de jeugd gehouden. Dan begint voor alle S.K.N.W.K.-jeugd het voetbalseizoen 2019-2020 met een heuse sportdag. Echter iedereen (vanaf 5 jaar) is deze dag van harte welkom op sportpark ‘Het Springer’. Dus neem vriendjes en/of vriendinnetjes mee !!

Iedereen wordt verzocht om 09:30 uur aanwezig te zijn. Om 13:00 uur is het weer afgelopen. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

Ieder team zal telkens 20 minuten bij een onderdeel zijn. Er is o.a. voetbal boarding, flessenvoetbal, penalty shooter, punten schieten en levend sjoelen. Ook zal er training zijn van de eigen trainer(s). Tussendoor is er nog tijd voor een pauze.

Ook is kledingleverancier UnitoSports aanwezig op ‘Het Springer’ zodat indien nodig er nog kleding kan worden aangeschaft voor het aankomende seizoen.

We willen iedereen alvast een fijne dag toewensen en hopen dat de weergoden ons een beetje goed gezind zullen zijn vandaag !!

Ps. i.v.m. de beschikbaarheid van de velden zal er hier en daar wat geschoven moeten worden met de onderdelen of zullen er zelfs dingen worden geschrapt uit het programma (onze excuses voor het ongemak).