Jeugdstartdag / Opendag S.K.N.W.K. mede mogelijk gemaakt door Kiwanis

Vandaag, zaterdag 17 augustus 2019, wordt bij S.K.N.W.K. traditioneel de Jeugdstartdag / Opendag georganiseerd. Voor onze eigen jeugdspelertjes de start van het nieuwe seizoen. Daarnaast zijn ook jongens en meisjes die (nog) geen lid zijn van S.K.N.W.K. van harte welkom op deze Jeugdstartdag om heerlijk te sporten en deel te nemen aan de diverse activitetien. En misschien daarna ook wel lid te worden van S.K.N.W.K. !?

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door Kiwanis. Tijdens de een tijdje terug gehouden haringparty mochten wij als club namelijk een cheque in ontvangst nemen namens het Kiwanis Jeugd & Bewegings Fonds (KJBF), dat zo veel mogelijk kinderen op Schouwen-Duiveland aan het sporten wil krijgen. Het prachtige bedrag (€ 500,-) wordt vandaag gebruikt om de Jeugdstartdag / Opendag aan te kleden en alle aanwezige kinderen een plezierige en sportieve dag te laten beleven.

We willen alle kinderen vandaag heel veel plezier toewensen en namens S.K.N.W.K. willen we Kiwanis uiteraard nogmaals hartelijk danken voor dit gulle gebaar !!