S.K.N.W.K.-jeugd laat de regen hun seizoensstart niet verpesten

Vandaag, zaterdag 17 augustus 2019, werd bij S.K.N.W.K. het seizoen voor de jeugd traditioneel geopend met de Jeugdstartdag / Opendag. Ondanks de vele regen lieten de jeugdspelertjes hun seizoensstart niet verpesten. Vanmorgen vanaf 09:30 uur verzamelden bijna alle S.K.N.W.K. jeugdteams zich op ons eigen sportpark ‘Het Springer’. Vanwege de veldomstandigheden was alleen het trainingsveld en het strookje voor de kantine beschikbaar. Echter ook dit mocht de pret (evenals de kleine opstartprobleempjes) niet drukken.

Om 10:00 uur werden alle teams verdeeld over de diverse activiteiten. Er was flessenvoetbal, een stormbaan, het gatendoel, snelheidsmeter, opblaasboarding en gewoon training. Elk team kwam bij elk onderdeel langs. De meiden van MO19-1 hebben (samen met een paar fanatieke JO19-1) onder leiding van trainer Wilco de Valk lekker getraind.

Tussendoor was er uiteraard wat te drinken en een snoepje. Rond het middaguur was er voor iedereen nog een broodje met iets te drinken. Hierna was er nog de mogelijkheid om verder te gaan, maar omdat de regen inmiddels met bakken uit de lucht kwam, was het voor velen ook iets eerder dan gepland einde van de Jeugdstartdag.

Ook kledingleverancier UnitoSports was aanwezig. Hier kon door alle leden met korting nog S.K.N.W.K.-kleding worden aangeschaft.

Rond 13:00 uur had iedereen alle spelen gedaan en was er voldoende gegeten en gedronken zodat het einde was van weer een geweldige Jeugdstartdag. Dank aan de organisatie, trainers en de overige vrijwilligers. Bekijk meer foto’s van deze geslaagde Jeugdstartdag / Opendag elders op de site in Het Fotoboek.