Opnieuw winst voor S.K.N.W.K. 1 in 2e oefenduel na matige wedstrijd

Vanavond, dinsdag 20 augustus 2019, speelde S.K.N.W.K. 1 de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding. Op het eigen sportpark ‘Het Springer’ was 3e klasser Bevelanders 1 uit Kamperland de tegenstander. Evenals zaterdag was S.K.N.W.K. vooral voor het doel erg slagvaardig. Voor de rest was het allemaal magertjes, aan de bal, maar ook verdedigend.

De eerste treffer was voor de gasten. Na een prima steekbal kon de spits van Bevelanders de 0-1 onder doelman Daan v/d Cingel door tikken. Via een afstandsschot van Dion de Jonge, dat van richting werd veranderd, werd het 1-1. Nog voor de rust kwamen de blauw/zwarten op voorsprong. De assist was van Robert Padmos en opnieuw Dion de Jonge die scoorde, 2-1. Dat het hierbij bleef had vooral te maken met de kansen die de gasten niet wisten te verzilveren.

In de 2e helft was het meer aan elkaar gewaagd. Na een prima diepe bal was het Karl Hanse die de scoorde op 3-1 bracht. Bevelanders kreeg nog een prima kans op de aansluitingstreffer, maar S.K.N.W.K. 1 had de score ook uit kunnen bouwen uit enkele prima corners en o.a. invaller Machiel Schot die zijn bal rakelings langs de paal zag gaan.

Het bleef uiteindelijk bij een 3-1 eindstand. Zo kunnen we concluderen dat ook nu het resultaat prima is, maar dat er nog behoorlijk wat huiswerk is voor trainer/coach Ralph Zegers om S.K.N.W.K. 1 klaar te stomen voor de competitie. Donderdag wordt er getraind en zaterdag wacht op sportpark ‘Het Springer’ de 3e oefenwedstrijd. Dan is Zaamslag 1 de tegenstander.