Oproep vrijwilligers om bardienst te draaien!!

Vijf jaar geleden ben ik gevraagd Gert Jan te helpen bij het maken van het barrooster tijdens de wedstrijden als het 1e thuis speelt. Hierbij kreeg ik een lijstje met namen door die ik kon benaderen wanneer het voor hun uitkwam. Het rooster was altijd zo rond.

Maar vorig jaar zijn er 7 personen gestopt en op dit moment bestaat de bar ploeg uit 9 vaste krachten die de bar bezetten tijdens de wedstrijden dat het 1e thuis speelt. Hoe kan het, dat een grote club als S.K.N.W.K., geen nieuwe vrijwilligers te pakken kan krijgen ?? De club draait al jaren op vele vrijwilligers en diezelfde vrijwilligers gaan steeds meer taken op zich nemen om alles draaiende te houden, omdat er geen nieuwe mensen bijkomen.

Wat gaat hier fout? Als ik bij m’n eigen taak blijf, maak ik het barrooster rond met personen die weinig tot niets met het 1e te maken hebben. Maar deze groep vrijwilligers zorgen er wel voor, dat de vaste supporters iedere thuiswedstrijd hun bakje koffie en biertje kunnen bestellen zowel voor, tijdens als na de wedstrijd.

Mijn oproep gaat dus ook naar deze groep mensen uit. Als de vaste supporters ook 1 á 2 keer per seizoen mee kunnen draaien, is het rooster misschien rond te krijgen. Zoals het er nu uitziet krijg ik een groot gedeelte van de shifts bemand door de vaste barploeg en zal er in de andere shifts helaas niets besteld kunnen worden, omdat er verder geen mensen beschikbaar zijn

Hoe werkt het:

– Je wordt nooit ongevraagd ingedeeld

– Je hebt bardienst op de zaterdagen dat het 1e thuis speelt.

– Tijden shifts:

12.00-15.00

15.00-18.00

– Hoe meer vrijwilligers hoe korter de shifts en blijft het voor iedereen leuk.

– Vele handen maken ligt werk

– Meld je aan om mee te draaien in het rooster: wim.christa@outlook.com / 0627371804

 

Met vriendelijke groeten,

Christa van Dijke