RCS en DwO’15 komen tot tien goals, Brouwershaven herstelt zich

Bron: www.pzc.nl

DISTRICTSBEKERVLISSINGEN – In het derde duel van de eerste ronde van het districtsbekertoernooi had FC de Westhoek er zin en won het met maar liefst 1-9 van Hansweertse Boys. Voor de pauze had Gijs van Duijvenbode er al zes in het netje liggen. Goes versloeg SKNWK met 3-7 en RCS won met dezelfde cijfers van DwO’15. Brouwershaven pakte een driepunter door met 4-1 van Biervliet te winnen.

Groep 2-47. SKNWK-Goes 3-7: Een verdiende zege voor de bezoekers en de 0-1 was van grote schoonheid. Rick de Punder mikte vanaf de zestienmeterlijn de bal met een lobje heerlijk in het doel. Deladier Pereira maakte er 0-2 van Stefan Vermeer kopte de aansluitingstreffer raak. In het tweede bedrijf pegelde Hans Westerberg via de onderkant lat raak en viel bij de thuisploeg Martijn Neele in als doelman. Pereira zorgde voor de 1-4 en Stijn Dooge mikte de 2-4 raak. Binnen kwartier stond het ineens 2-7. Pereira had er zin in en maakte de 2-5, Bajram Bajra de 2-6 en Pereira schoot ook nog een strafschop raak. Jarno van Nieuwenhuize bepaalde de eindstand op 3-7. Toch was winnend coach Huseyin Dogan niet tevreden: ‘’Drie tegengoals is gewoon slecht en dat moet er uit’’. Goes is ook door naar de volgende ronde.

Lees hier verder https://www.pzc.nl/amateurvoetbal/rcs-en-dwo-15-komen-tot-tien-goals-brouwershaven-herstelt-zich~a8d2b78a/