Website www.sknwk.nl is inmiddels gereed voor voetbalseizoen 2019-2020

Inmiddels zijn alle teams gestart met de voorbereiding op het aankomende seizoen. De meesten hebben ook al een beker- en/of oefenwedstrijd gespeeld. A.s. zaterdag, 21 september 2018, start voor alle teams de competitie.

De redactie van www.sknwk.nl is achter de schermen weer druk bezig met het aanpassen van de website aan het seizoen 2019-2020. Inmiddels kunnen we zeggen dat ‘we’ gereed zijn. Alle contactgegevens (voor zover bekend) zijn aangepast aan het nieuwe seizoen. Ook de teampagina’s zijn gereed, alleen missen nog wel enkele nieuwe teamfoto’s, maar deze hopen we de komende twee weekenden aan te kunnen vullen.

Ook is er weer een S.K.N.W.K.-Toto waarvoor u zich kunt aanmelden/registreren. Vanaf de start van de competitie zal de topscorerslijst bij de senioren weer worden bijgehouden. En zoals u van ons gewend bent, wordt u dagelijks op de hoogte gehouden bij het nieuws over het reilen en zeilen van ons prachtige clubje. Al met al weer voldoende ‘leesvoer’.

Mochten er toch nog zaken niet compleet zijn of heeft u vragen en/of opmerkingen, mail dan de webredactie via postmaster@sknwk.nl.

We wensen iedereen weer een heel fijn voetbalseizoen !!

1 reactie op "Website www.sknwk.nl is inmiddels gereed voor voetbalseizoen 2019-2020"

  1. Netjes gedaan. Ziet er weer puik uit.

Reacties gesloten.