Gelegenheidskeeper Martijn Neele eerst bij 2e onder de lat en uiteindelijk als invalkeeper bij S.K.N.W.K. 1

Gisteren speelde S.K.N.W.K. 2 de bekerwedstrijd tegen Duiveland 2. Omdat keeper Joris Spitholt geniet van een welverdiende vakantie was Martijn Neele bereid gevonden plaats te nemen onder de lat. Het heeft S.K.N.W.K. 2 uiteindelijk niet veel gebracht. Na een 0-1 voorsprong na een prachtig doelpunt van Remco v/d Berge kwam Duiveland 2 via een eigen doelpunt (uit een hoekschop) langszij. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft counterde S.K.N.W.K. 2 nog wel naar 1-2 via Nick Bouwman, maar daarna was de koek op. Een (te) makkelijk gegeven strafschop zorgde voor de 2-2 gelijke stand en uiteindelijk via twee kopbal doelpunten wist Duiveland met 4-2 te winnen. Dit was overigens een terechte uitslag.

Na een frisje en een warme douche was het toen tijd om naar sportpark ‘Het Springer’ te gaan om de bekerwedstrijd van S.K.N.W.K. 1 tegen G.O.E.S. 1 te aanschouwen.

In de tweede helft bij een 1-3 tussenstand bleek S.K.N.W.K. 1-doelman Daan v/d Cingel te geblesseerd om de strijd verder aan te gaan. Na kort overleg met de scheidsrechter en de tegenstander mocht Martijn die toch langs de lijn stond zijn ‘kloffie’ opnieuw aandoen.

Helaas ook hier weer vier tegentreffers voor de interim-doelman, want uiteindelijk werd het 3-7 voor G.O.E.S. 1. Ook nu een pingel tegen en deze was zeker houdbaar, maar verdween tussen de benen van de keeper 🙁

Al met al weer een aardige ‘voetbal anekdote’ in de inmiddels rijkelijk gevulde historie van de S.K.N.W.K.-speler.