S.K.N.W.K. 1 dit voetbalseizoen actief in de vierde klas A K.N.V.B. Zuid 1

Aankomend weekend gaat de voetbalcompetitie 2019-2020 van start. S.K.N.W.K. 1 speelt in het seizoen 2019-2020 in de vierde klas A (vorig seizoen speelden ze nog in de 4e klas B). Dit betekent voor de blauw/zwarten dat ze met Brouwershaven, FC De Westhoek en W.I.K. ’57 met drie ploegen van Schouwen-Duiveland zijn ingedeeld en dus maar liefst 6 derby’s spelen aankomend seizoen !!

Met Zeelandia Middelburg treft het een nieuwe tegenstander (zij komen dit seizoen over van het zondagvoetbal). Alle Thoolse ploegen zijn verdwenen (zitten in 4e klas A). Daarvoor zijn er 3 teams van Zeeuws Vlaanderen terug gekomen, te weten Spui, Cadzand en Schoondijke. Ook hier een nieuwe tegenstander, want Schoondijke 1 was ook nog nooit tegenstander van S.K.N.W.K. 1 (ook zij komen over uit het zondagvoetbal). De andere twee teams waren in het verleden al wel te gast op ‘Het Springer’.

Met Colijnsplaatse Boys, Jong Ambon, M.Z.V.C., Nieuwland en VC. Vlissingen treft S.K.N.W.K. 1 teams waarmee ze in het verleden ook al eens samen in een competitie zaten.

A.s. zaterdag, 21 september 2019, start S.K.N.W.K. 1 de competitie in de vierde klas A met een thuisduel. Op sportpark ‘Het Springer’ is M.Z.V.C. 1 de tegenstander. Aftrap is om 14:30 uur.

 

De complete indeling is als volgt: