Eerste stap verbouwing binnenkant kantine gezet

Huidige situatie kantine 3dHuidige situatie kantine 3d

Het was alweer op 31 augustus 2017 dat we jullie voor het eerst informeerden over de plannen om de binnenkant van de kantine te gaan moderniseren. Na een eerste inventarisatie bleek toen dat er noodzaak was om eerst de buitenkant van de kantine te renoveren. Inmiddels zijn deze werkzaamheden afgerond en kan de werkgroep zich gaan richten op de binnenzijde.

3d-tekening

Op verzoek van de werkgroep heeft Stefan Vermeer (voetballer van S.K.N.W.K. 1 en werkvoorbereider bij aannemingsbedrijf Fraanje) een 3d-tekening gemaakt van de huidige situatie en alternatieven van de nieuwe situatie. Het geeft een goed beeld van de mogelijkheden en effecten die bepaalde aanpassingen hebben. Momenteel wordt er nog gewerkt aan een plan voor aanpassing van de toiletgroep. Wij willen Stefan al bij voorbaat danken voor zijn inspanningen!

Werkgroep

Zodra alle 3d-tekeningen zijn gemaakt, zal de voltallige werkgroep samenkomen om een definitief ‘aanvalsplan’ af te stemmen. Er zal dan ook een planning worden bepaald.

Ideeën?

Nog steeds stelt de werkgroep iedereen in de gelegenheid zijn of haar ideeën voor de binnenzijde van de kantine met hen te delen. Heb jij een goed idee voor het meubilair of de indeling, bar, vloer, verlichting, kleurstelling, plafond etc. of kun je op een andere manier iets bijdragen, stuur dan vóór 15 oktober 2019 een bericht naar verbouwing@sknwk.nl.

Samen maken we er iets moois van!

Met vriendelijke groet,
namens de werkgroep,

Robbert van de Zande
Steven Neele