Zeelandia Middelburg is nu zaterdagclub mét een competitiezege

Bron: www.pzc.nl

VIERDE KLASSE AVLISSINGEN – In de vierde klasse A heeft SKNWK ook de tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. In Colijnsplaat werd ‘Colijn’ met 0-5 verslagen. Zeelandia Middelburg won met 1-5 bij WIK’57 en MZVC versloeg Jong Ambon met 6-1. FC de Westhoek boekte een nipte 1-0 overwinning op Vlissingen en Nieuwland won met 2-6 bij Schoondijke. Spui was de sterkste in de Zeeuws-Vlaamse derby tegen Cadzand, 3-2.

Colijnsplaatse Boys-SKNWK 0-5: De formatie van Ralph Zegers ging weer effectief met de kansen om. De eerste twintig minuten waren niet al te best en SKNWK kreeg een strafschop. Die werd door Dion de Jonge raak geschoten. Kort hierna streepte Jari Goudzwaard de bal in het doel en stond het 0-2. Na de 0-3 van Robert Padmos kreeg ook Colijnsplaatse Boys een strafschop. Luuk Wattel ging achter de bal staan en zijn inzet werd gepakt door doelman Daan van de Cingel. In het eerste kwartier na de pauze werd de score door SKNWK verder uitgebreid. Jarno van Nieuwenhuize schoot een vrije trap direct raak en na mooie individuele actie maakte Padmos de 0-5. In het laatste half uur kregen beide ploegen nog wel wat mogelijkheden. Echter, gescoord werd er niet meer.

Lees hier verder https://www.pzc.nl/amateurvoetbal/zeelandia-middelburg-is-nu-zaterdagclub-met-een-competitiezege~ad7c1c28/