S.K.N.W.K. 1 kent eenvoudige middag bij Colijnsplaatse Boys, eindstand 0-5

Na de knappe overwinning van vorige week tegen M.Z.V.C. 1 stond voor S.K.N.W.K. 1 vandaag de uitwedstrijd op het programma bij Colijnsplaatse Boys. De thuisclub, die enkele sterkhouders zag vertrekken, begon goed aan de wedstrijd en kregen ook de eerste mogelijkheden. Eerst redde de weer prima keepende Daan v/d Cingel op een knal van een meter of vijftien en even later kwam S.K.N.W.K. goed weg toen een lange bal tussen drie spelers in net langs de paal van de uitgekomen Daan v/d Cingel rolde.

Uit de eerste beste S.K.N.W.K.-aanval was het wel gelijk raak. Robert Padmos stuurde met een mooie lichaamsschijnbeweging zijn bewaker het bos in, die bleef vervolgens wat te lang aan het shirt van Robert hangen zodat de scheids niet anders kon doen dan naar de stip wijzen. Dion de jonge bleef kalm en benutte feilloos dit buitenkansje, 0-1.

Twee minuten later was het weer raak toen Jari Goudswaard met een prachtig afstandschot doel trof 0-2. Toen nog geen drie minuten later Robert Padmos prima voor de 0-3 zorgde was de wedstrijd eigenlijk al beslist. Toch kreeg ‘Colijn’ nog de kans om terug te komen tot 1-3 na een overigens makkelijk gegeven penalty. Maar Daan v/d Cingel ranselde de bal uit zijn doel. Zodoende werd de rust bereikt met een comfortabele 0-3 voorsprong voor de blauw/zwarten.

In de tweede helft was het Colijnsplaatse Boys dat veel balbezit had, maar de paar mogelijkheden die ze kregen werden heel slordig verprutst. Eén keer wist S.K.N.W.K.-goalie Daan v/d Cingel nog prachtig redding te brengen op een bal die richting bovenhoek verdween.

Tussendoor wisten de Nieuwerkerkers nog wel twee keer te scoren. Eerst schoot Jarno van Nieuwenhuize een vrije trap langs de  grabbelende doelman van de thuisclub en even later scoorde de weer goed spelende Robert Padmos op fraaie manier de, 0-5.

Eindstand 0-5 en S.K.N.W.K. is alleen leider in de Vierde Klasse A. Volgende week komt Cadzand op bezoek op sportpark ‘Het Springer’ en dan maar  eens kijken of de koppositie behouden kan blijven.

1 reactie op "S.K.N.W.K. 1 kent eenvoudige middag bij Colijnsplaatse Boys, eindstand 0-5"

1. Dion de jonge uit een strafschop scoorde de 0-1.Goudzwaard de 0-2.En Robert Padmos de 0-3.Dat gebeurde binnen een tijdsbestek van 5 minuten.En het begon na 20 minuten.ruststand 0-3.In de tweede helft waren de boys veel aan de bal.Teveel zou ik zeggen.SKNWK was georianteerd op de counter.Hadden ze niet beter het spel van de eerste helft kunnen spelen.Zo van tik tak naar elkaar. maar goed dat is een kwestie voor de trainer.Kieper Daan v/d Cingel speelde een prima wedstrijd.Eerst stopte hij een penalty.En in de tweede helft ranselde hij tot tweemaat toe de bal over het doel.Mannen succes tegen Cadzand.