Nieuwe leider topscorerslijst senioren is Robert Padmos (S.K.N.W.K. 1)

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 28 september 2019, speelden alle drie onze seniorenteams haar tweede competitiewedstrijd van het seizoen. Zowel S.K.N.W.K. 1 als 2 speelden ‘op verplaatsting’. Voor S.K.N.W.K. 3 stond de 1e thuiswedstrijd op het programma.

S.K.N.W.K. 1 kende na de 2-1 overwinning van vorige week tegen M.Z.V.C. 1 opnieuw een prima zaterdag. Op Colijnsplaat werden ‘De Boys’ met maar liefst 0-5 van het veld geveegd. De doelpunten namens de blauw/zwarten kwamen van Robert Padmos 2x, Dion de Jonge, Jari Goudswaard en Jarno van Nieuwenhuize allen 1x. Padmos komt door deze treffers al op drie doelpunten dit seizoen. Jarno maakte zijn 2e. Voor Dion, die van de strafschopstip scoorde, was het zijn 1e deze competitie. Jari Goudswaard scoorde zelfs zijn 1e officiële competitiedoelpunt voor S.K.N.W.K. 1.

Voor S.K.N.W.K. 2 werd het een teleurstellende middag. Werd vorige week nog met 2-0 gewonnen van Oranje Wit 4 in de reserve 3e klas C nu een tegenstander van een heel ander kaliber. Het zeer jeugdige Halsteren 2 was absoluut geen partij voor de blauw/zwarten. Het werd uiteindelijk maar liefst 7-0.

Het 3e lijkt een zeer zwaar seizoen tegemoet te gaan. Vorige week was W.I.K. ’57 met 5-1 te sterk. Nu was Vosmeer 1 (vorig seizoen nog tegenstander van S.K.N.W.K. 1 !!) te gast op ‘Het Springer’. Het 3e hoefde zich absoluut niet te schamen, want na een 0-4 ruststand werd het uiteindelijk slechts 1-5. De eretreffer was van Joerie van Dijke die net als Rick Dalebout en Wouter Hartog na hun wedstrijd met JO19-1 nog aansloten bij de oudjes (nog bedankt mannen !!). Omdat doelman Erwin v/d Wekken van S.K.N.W.K. 3 in de 2e helft zelfs nog een strafschop stopte werd de 2e helft met 1-1 gelijk gespeeld 😉 Dit betekende met de 0-4 ruststand opnieuw een eindstand van 5-1 (in het voordeel van Vosmeer 1).

Joerie van Dijke scoorde vandaag de enige treffer voor S.K.N.W.K. 3

De leider op de topscorerslijst na vorige week, Remco v/d Berge, was vandaag geblesseerd en speelde dus niet. Robert Padmos neemt de leiding over met inmiddels 3 doelpunten. Jarno van Nieuwenhuize komt naast Remco op een gedeelde 2e plaats. Vier spelers scoorden tot nu toe 1x.

De topscorerlijst ziet er na de 1e speelronde als volgt uit:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 28-09-2019
Robert Padmos S.K.N.W.K. 1 3
Jarno van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 2
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 2 2
Dion de Jonge S.K.N.W.K. 1 1
Jari Goudswaard S.K.N.W.K. 1 1
Joerie van Dijke S.K.N.W.K. 3 1
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 3 1

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2019-2020