Jarno van Nieuwenhuize is goud waard voor SKNWK tegen Cadzand

VIERDE KLASSE A VLISSINGEN – SKNWK heeft na drie wedstrijden in de vierde klasse A nog steeds de volle buit. In Nieuwerkerk werd er met 5-0 van Cadzand gewonnen. Zeelandia Middelburg versloeg Spui met 5-1 en Brouwershaven was met 0-1 te sterk voor Nieuwland.

Vlissingen boekte een 2-1-overwinning op MZVC en FC de Westhoek won met dezelfde cijfers van Jong Ambon. Colijnsplaatse Boys pakte in Schoondijke de drie punten door met 1-2 te winnen van Schoondijke.

SKNWK (blauw-zwart) is ook na zaterdag ongeslagen. © Johan Van Der Heijden

SKNWK-Cadzand 5-0: De Zeeuws-Vlamingen probeerden te voetballen, maar kwamen na zeven minuten op achterstand doordat Dion de Jonge de score opende voor SKNWK. Vanaf dat moment ging het makkelijk voor de formatie van Ralph Zegers. Net zoals vorige week liep de ploeg uit Nieuwerkerk simpel uit naar een grote uitslag. Jarno van Nieuwenhuize kreeg het op zijn heupen en bepaalde de eindstand op 5-0. Hij was voor rust eenmaal tref zeker en voegde in het tweede bedrijf nog drie treffers toe aan zijn doelpuntentotaal.