Opnieuw makkelijke overwinning voor S.K.N.W.K. 1; 5-0 tegen Cadzand 1

Vandaag, zaterdag 5 oktober, de thuiswedstrijd voor S.K.N.W.K. 1 tegen Cadzand 1. Een tegenstander die met een wel heel jong team op de proppen kwam. S.K.N.W.K. heeft ook een jonge ploeg, maar Cadzand 1 kwam volgens zeggen vandaag niet hoger dan een gemiddelde van 18 jaar.

De blauw/zwarten hadden gelijk een overwicht zonder overigens gevaarlijk te worden en de gasten probeerden middels een zorgvuldige opbouw tot aanvallen te komen, maar daar had te ploeg simpelweg te weinig stootkracht voor. S.K.N.W.K. opende na een kwartier de score toen Dion de Jonge op aangeven van Robert Padmos de 1-0 binnen kon schieten.

Nog geen vijf minuten later stond er 2-0 op het scorebord na een fraaie individuele actie van Jarno van Nieuwenhuize. Diezelfde Jarno schoot even later nog tegen de lat. Cadzand bleef het proberen en net voor rust kreeg het de enige grote kans van de wedstrijd, maar doelman Daan v/d Cingel redde uitstekend. Zo werd de rust met een 2-0 voorsprong bereikt.

In de tweede helft gebeurde er aanvankelijk zeer weinig en was het wachten op wat doelgevaar. Nadat Robert Padmos de doelman op zijn weg vond, was het opnieuw Jarno van Nieuwenhuize die kon scoren en zodoende de 3-0 binnen kon werken.

Door nog twee keer te scoren bepaalde Jarno de eindstand op 5-0. Een simpele overwinning tegen een tegenstander die een leuke zeer jonge ploeg op de been heeft gebracht.

S.K.N.W.K. gaat dus vrolijk door met winnen, maar staat volgende week tegen een ploeg van een geheel ander kaliber. Dan kome namelijk nummer twee van de ranglijst Zeelandia Middelburg 1 op bezoek op sportpark ‘Het Springer’. Als S.K.N.W.K. er in slaagt om ook deze wedstrijd winnend af te sluiten, kan er mogelijk wat moois groeien dit seizoen. Aftrap is om 15:00 uur.

1 reactie op "Opnieuw makkelijke overwinning voor S.K.N.W.K. 1; 5-0 tegen Cadzand 1"

1. Juist als SKNWK de volgende wedstrijd wint,dan moeten ze zeker voor het kampioenschap gaan.Maar zover is het nog niet.Want Zeelandia speeld nog steeds zondag voetbal.Ze spelen zeer gedecideerd dus vastberaden voetbal.Laatst zij iemand van het van elftal wij zullen kampioen worden.Nou ga er maar tegen aan jongens van SKNWK.Ook zij moeten zeer oplettend spelen.Dan zit er een kleine marge in.Ik neem aan dat ze met de sterkste opstelling komen,en SKNWK dus ook.Mannen heel veel succes.