Jarno van Nieuwenhuize scoort 4x, Robbert Uijl maakt er 2 voor S.K.N.W.K. 2

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 5 oktober 2019, speelden alle drie onze seniorenteams haar derde competitiewedstrijd van het seizoen. En het werd een prachtige middag, want alle drie de teams wisten hun duel om te zitten in een winstpartij !!

Na de 0-5 overwinning van S.K.N.W.K. 1 op Colijnsplaatse Boys was nu het zeer jeugdige Cadzand 1 te gast op ‘Het Springer’. Het recept was hetzelfde, want ook nu wist S.K.N.W.K. 1 ‘de nul’ te houden en zelf 5x te scoren. Zodoende behouden de blauw/zwarten de koppositie vast in de 4e klas A met 9 uit 3. De ‘grote man’ gisteren was Jarno van Nieuwenhuize. Hij scoorde namelijk maar liefst 4x. Hiermee heeft hij alle drie de competitiewedstrijden dit seizoen gescoord voor S.K.N.W.K. 1 en heeft een seizoenstotaal van 6. De score werd gisteren overigens geopend door Dion de Jonge die hiermee zijn 2e treffer van het seizoen liet aantekenen.

Na de teleurstelling van vorige week (7-0 nederlaag tegen Halsteren 2) was het voor S.K.N.W.K. 2 nu allemaal weer veel leuker. Tegenstander Internos 4 (dat slechts met 10 spelers was afgereisd naar Nieuwerkerk) bleek geen partij voor de blauw/zwarten. Na doelpunten voor de rust van Koen Kraaijenbrink en Robbert Uijl scoorden ‘ze’ na rust ook nog 2x. Opnieuw Robbert Uijl en Steven Padmos waren ‘de afmakers’. Zodoende een eindstand van 4-0 in het voordeel van S.K.N.W.K. 2.

Robbert Uijl scoorde gisteren 2 treffers voor S.K.N.W.K. 2 in de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Internos 4

En dan naar S.K.N.W.K. 3. Zij verloren de voorgaande twee competitiewedstrijden met 5-1 tegen respectievelijk W.I.K. ’57 2 en Vosmeer 1. Met de statistieken in het achterhoofd van de overige duels ‘zou’ de tegenstander van gisteren, Tholense Boys 4, zo maar eens ‘te pakken’ kunnen zijn, werd gedacht. Echter moet het dan ook nog ‘even’ worden gedaan.

Al snel werd duidelijk dat de teams aan elkaar gewaagd waren. Nadat de thuisploeg op 1-0 was gekomen, was het Nick Bouwman die de Nieuwerkerkers weer langszij wist te brengen, 1-1. Echter toch wist Tholense Boys de ruststand op 2-1 te zetten. Na rust konden we weer verjonging doorvoeren in de naam van JO19-1-spelers Joerie van Dijke, Rick Dalebout en Jonathan v/d Velde. Hiermee gingen we op jacht naar in ieder geval één punt. Kristian Bouwman wilde het spannend houden, maar scoorde dan uiteindelijk toch de gelijkmaker. Uit een assist van Joerie van Dijke wist Dirk-Jan Hoek uiteindelijk de winnende treffer te forceren en S.K.N.W.K. 3 middels een 2-3 eindstand de eerste overwinning van het seizoen te bezorgen.

Met zijn 4 doelpunten van gisteren is Jarno van Nieuwenhuize de nieuwe leider op de topscorerslijst met 6 treffers. Ploeggenoot Robert Padmos bezet plaats 2 met drie treffers. De geblesseerde Remco v/d Berge had er al twee gemaakt dit seizoen en staat op een gedeelde 3e plaats. Dion de Jonge komt door zijn doelpunt van gisteren ook op twee. Evenals Robbert Uijl die gisteren dus 2x scoorde voor het 2e elftal en Dirk-Jan Hoek die de winnende scoorde voor het 3e elftal. Zes spelers wisten één keer doel te treffen deze competitie.

De topscorerlijst ziet er na de 3e speelronde als volgt uit:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 06-10-2019
Jarno van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 6
Robert Padmos S.K.N.W.K. 1 3
Dion de Jonge S.K.N.W.K. 1 2
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 2 2
Robbert Uijl S.K.N.W.K. 2 2
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 3 2
6 spelers S.K.N.W.K. 1

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2019-2020