SKNWK verdedigt koppositie in ‘topper’

SKNWK heeft zaterdag 12 oktober een schone taak de koppositie in de vierde klasse A te verdedigen. En de Nieuwerkerkers kunnen aan de bak want Zeelandia/Middelburg, de nummer twee, komt naar sportpark Het Springer.

Het duel wordt niet alleen in Nieuwerkerk met belangstelling tegemoet gezien, ook op sportpark Onder De Molen, waar Brouwershaven (vierde) en FC De Westhoek (nummer drie) elkaar treffen, is een ieder na afloop ongetwijfeld nieuwsgierig naar de afloop. De vier genoemde ploegen hebben allen nog niet verloren. Bij FC De Westhoek zijn Rick Lifino (blessure) en Robert de Jonge (met school in London) afwezig, Brouwershaven mist de geblesseerden Joean Hosiyar en Robin van Mourik. WIK’57, ook uitkomend in 4A en nog puntloos, treft MZVC. Nino van der Niet is er niet bij vanwege een zware knieblessure.

Duiveland wacht net als SKNWK een mooie beproeving. De Oosterlanders, een keer verloren, spelen bij koploper Tholense Boys dat negen uit drie heeft. Luuk van Duijn is op vakantie, Stefan de Bruine, Matthias Wesdorp en Wouter de Jonge zijn geblesseerd. Op papier heeft ZSC’62 in WHS een pittige tegenstander. De nummer drie van de derde klasse B speelt in Scharendijke en gaat alleen Ralph van Gent (vakantie) niet tegenkomen.

In de tweede klasse E gaat MZC’11 zonder Fabian Boekholt (vakantie) naar Arnemuiden en is Bruse Boys zo goed als compleet voor het thuistreffen met Oostkapelle/Domburg.