Zeelandia Middelburg 1 duidelijk iets te sterk voor S.K.N.W.K. 1

Vandaag voor S.K.N.W.K. 1 de nummer twee op bezoek namelijk het sterke Zeelandia Middelburg dat uit de tweede klas zondag komt en dus kampioenskandidaat nummer 1 is in de vierde klasse A. Trotse leider S.K.N.W.K. werd voor de wedstrijd door jeugdige ‘S-side supporters’ met vuurwerk opgewacht en zodoende de eerste steun gegeven in deze waarschijnlijk lastige wedstrijd.

Het was al snel duidelijk dat de bezoekers over een sterk elftal beschikten en het de blauw/zwarten met verzorgd voetbal heel lastig maakten. De ‘Middelburgers’ kregen ook de eerste kansen, maar de wederom voortreffelijk keepende Daan v/d Cingel hield zijn doel knap schoon.

Toch was Daan na zo’n twintig minuten kansloos toen Zeelandia Middelburg na een ingooi wel heel simpel kon scoren, 0-1.

Nog geen tien minuten later stond het al 0-2 nadat de spits veel ruimte kreeg om uit te halen. Toch kwam het knokkende S.K.N.W.K. op 1-2 nadat Robert Padmos na een sterke actie Stijn Dooge bereikte. Hij gaf de bal gelijk voor en wie anders dan (de overigens niet geheel fitte) Jarno van Nieuwenhuize maakte het prima af 1-2.

Net voor rust kreeg Stijn Dooge zelfs nog een kans op de gelijkmaker, maar hij nam de bal niet goed aan om gelijk uit te kunnen halen. Zodoende een ruststand van 1-2.

De tweede helft was tien minuten bezig toen Zeelandia Middelburg de 1-3 kon maken. De bal al werd van richting veranderd en verdween langs de kansloze Daan v/d Cingel. Hierna kreeg S.K.N.W.K. tot twee keer de kans om weer dichterbij te komen, maar eerst Stijn Dooge en later de sterk spelende Mark Bleiji kregen de bal niet in het doel.

Het laatste half uur gebeurde er eigenlijk weinig meer en konden de groen/witten de overwinning vrij makkelijk over de streep trekken. Deze topper eindigde dus in een terechte 1-3 nederlaag voor de ploeg uit Nieuwerkerk. Maar S.K.N.W.K. hoeft zich totaal niet te schamen, want deze tegenstander zal voor waarschijnlijk alle tegenstanders een maatje te groot zijn.

Volgende week zaterdag uit naar Nieuwland. En die tegenstander mag zeker niet worden onderschat !!

Toon v/d Berge

1 reactie op "Zeelandia Middelburg 1 duidelijk iets te sterk voor S.K.N.W.K. 1"

1. Een maatje te groot zijn,maar ze hebben ook gelijk gespeeld. Vandaar dat ze nu tien punten hebben en SKNWK 9 punten dus?????.Ze waren sterker,maar met een volledige selectie weet ik het zonet nog niet.De verdediging was het zwakste punt.Met Jongens uit het tweede elftal konden niet bijbenen.Volgende week Nieuwland uit.Hopelijk met een beter resultaat.succes mannen.