Simon van Dongen viert rentree met twee treffers voor S.K.N.W.K. 2

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 12 oktober 2019, moesten alle drie onze seniorenteams haar vierde competitiewedstrijd van het seizoen afwerken. Echter vanwege het feit dat we nog maar steeds over één echt speelveld beschikken en de regenval van de afgelopen tijd werd tijdens de wedstrijd van JO19-1 besloten dat de wedstrijd erna tussen S.K.N.W.K. 3 en SC Stavenisse 2 werd afgelast. Dan kon het veld nog even rust krijgen voordat S.K.N.W.K. 1 en Zeelandia Middelburg 1 elkaar er op zouden treffen. Een heel wijs besluit, want het zou echt de hele middag nog (mot)regenen en het veld kreeg zodoende al genoeg te verduren.

Helaas moest S.K.N.W.K. 1 voor het eerst deze competitie een nederlaag slikken. Zeelandia Middelburg was met 1-3 te sterk. Wie anders dan Jarno van Nieuwenhuize scoorde de eretreffer. Hij scoorde tot nu toe elke competitiewedstrijd dit seizoen voor S.K.N.W.K. 1 en heeft na 4 duels al 7x doel getroffen.

S.K.N.W.K. 2 moest in Etten-Leur aantreden tegen D.S.E. 2. Voor het eerst deze competitie werd een uitwedstrijd gewonnen. De blauw/zwarten wonnen met 1-2. Beide treffers werden gemaakt door Simon van Dongen die na blessureleed zijn rentree maakte. Een mooie rentree dus die S.K.N.W.K. 2 gelijk drie punten opleverde. Overigens kwam dit ook doordat interim doelman Erwin v/d Wekken (normaal gesproken keeper van S.K.N.W.K. 3) tot 2x toe (bij de eerste kwam hij te vroeg van de doellijn) een penalty wist te stoppen !!

Zoals gezegd werd de wedstrijd S.K.N.W.K. 3 – SC Stavenisse 2 afgelast.

Jarno van Nieuwenhuize blijft leider op de topscorerslijst, inmiddels dus met 7 doelpunten. Ploeggenoot Robert Padmos bezet plaats 2 met drie treffers. Simon van Dongen komt met zijn twee doelpunten van vanmiddag met stip de top drie binnen met 2 treffers. Hij moet deze plaats delen met de geblesseerde Remco v/d Berge, Dion de Jonge, Robbert Uijl en Dirk-Jan Hoek. Zes spelers wisten één keer doel te treffen deze competitie.

De topscorerlijst ziet er na de 4e speelronde als volgt uit:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 12-10-2019
Jarno van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 7
Robert Padmos S.K.N.W.K. 1 3
Dion de Jonge S.K.N.W.K. 1 2
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 2 2
Simon van Dongen S.K.N.W.K. 2 2
Robbert Uijl S.K.N.W.K. 2 2
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 3 2
6 man S.K.N.W.K. 1

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2019-2020