Barschema voor huidige seizoen is zo goed als volledig ingevuld

Logo bardienst

Omdat het ook dit seizoen bij S.K.N.W.K. weer lastig blijkt wekelijks barbezetting te kunnen vinden, wordt er evenals vorige seizoenen weer een beroep gedaan op onze seniorenleden. Dit samen met een vast groepje barvrijwilligers zorgt ervoor dat de meeste spelers van S.K.N.W.K. 1, 2 en 3 slechts één of twee keer tijdens dit voetbalseizoen een paar uurtjes bardienst moeten draaien. Dat mag toch niet teveel moeite zijn…..!?

Er zijn tijdens de ochtend een aantal vaste barkoppels dat 1x in de maand bardienst doen en ‘s middags bij de thuiswedstrijden van S.K.N.W.K. 1 zijn/worden er barvrijwilligers geregeld (omdat het tijdens deze duels het drukst is op ‘Het Springer’). Bij de thuisduels van S.K.N.W.K. 2 en 3 (als het 1e niet thuis speelt) doen zij zelf de bardiensten.

Op de schema’s zijn ook deze keer geen namen ingevuld van de spelers, maar is alleen het desbetreffende team geplaatst. Zodra er namen bekend zijn, mag dit eventueel worden teruggekoppeld naar de webredactie zodat de desbetreffende spelers in het barschema op onze website geplaatst kunnen worden.

Het is aan de seniorenteams zelf vanaf nu het barschema in de gaten te houden. En voor de zekerheid wordt ook wekelijks de bardienst nog vermeld op deze website en komt het zodoende ook via Twitter en Facebook op social media. Kun je een keertje niet, dan zelf voor vervanging zorgen !!

We wensen iedereen heel veel succes (en plezier) !!