S.K.N.W.K. JO13-1 in bekerthriller na strafschoppen door naar 3e ronde

S.K.N.W.K. JO13-1 moest gisteren, zaterdag 19 oktober 2019, in het bekertoernooi in Kloetinge aantreden in de 2e ronde tegen de JO13-2 van de thuisploeg. Het werd een ware bekerthriller die zelfs uit zou lopen op strafschoppen.

De thuisploeg wist op een 2-0 voorsprong te komen, maar de blauw/zwarten gaven zich nog niet verloren. Uit een strafschop van Yoran van Kan kwam S.K.N.W.K. terug in de wedstrijd tot 2-1. Thuisploeg Kloetinge JO13-2 kreeg daarna ook een strafschop en dus dé mogelijkheid de marge weer op twee te brengen, maar doelman Roderick van Vliet wist ‘de pingel’ te keren en dus de stand op 2-1 te houden. In de slotfase wist Dieuwe de Reus de gelijkmaker te scoren. Dit betekende dus na het eindsignaal dat strafschoppen de beslissing moesten gaan brengen.

S.K.N.W.K. JO13-1 had de zenuwen hierbij net iets beter onder controle dan tegenstander Kloetinge JO13-2, waardoor zij uiteindelijk met 3-4 de penaltyserie wisten te winnen en zich zodoende weten te plaatsen voor de 3e ronde van het bekertoernooi. Gefeliciteerd !!

Hieronder een overzicht van de strafschoppen serie:

Speler Kloetinge X Roque Kosten V
Speler Kloetinge V Levi Dalebout V
Speler Kloetinge V Yoran van Kan X
Speler Kloetinge X Dani van Vliet V
Speler Kloetinge V Dane Pröpper V